Έχουμε την διάθεση να πρωτοστατήσουμε σε επιλογές και κινήσεις που θα μας φέρουν πιο κοντά στα όνειρά μας

11 Απριλίου 2021 07:30

Έχουμε την διάθεση να πρωτοστατήσουμε σε επιλογές και κινήσεις που θα μας φέρουν πιο κοντά στα όνειρά μας

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού. Έχουμε την διάθεση να πρωτοστατήσουμε σε επιλογές και κινήσεις που θα μας φέρουν πιο κοντά στα όνειρά μας

Η ανάγκη της δημιουργίας σε όλα τα επίπεδα είναι αισθητή. Καθώς έχουμε τη διάθεση να πάρουμε πρωτοβουλίες στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Οι πρωτοβουλίες αυτές θα είναι με γνώμονα πάντα την εξέλιξη μας. Έχουμε την διάθεση να πρωτοστατήσουμε σε επιλογές και κινήσεις που θα μας φέρουν πιο κοντά στα όνειρά μας. Το να πρωταγωνιστήσουμε στο περιβάλλον που κινούμαστε είναι απαραίτητο για εμάς. Καθώς έχουμε την διάθεση να είμαστε αυτοί που θα κινήσουμε τα νήματα σε πιθανές εξελίξεις που μας αφορούν.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά την ένταση και τη νευρικότητα που μπορεί να εκδηλώσουμε με απότομο τρόπο. Τυχόν εριστική διάθεση μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά σε ότι αφορά αισθηματικά και επαγγελματικά ζητήματα, καθώς θα προκαλέσει ανάλογες αντιδράσεις. Θα πρέπει να αποφύγουμε παρορμητικές συμπεριφορές που μπορεί να θίξουν ή να ενοχλήσουν σημαντικά πρόσωπα για εμάς. Η κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια μας είναι χαρακτηριστικά που θα κάνουν την εμφάνιση τους και θα δημιουργήσουν την ανάγκη επικοινωνίας και επαφών που θα μας ενθουσιάσουν.

Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματα και τις κινήσεις μας σήμερα…

Η Σελήνη το πρωί σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο βοηθώντας μας να αποκτήσουμε συναισθηματική σταθερότητα και αποφασιστικότητα σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Ο παρορμητισμός και η ωριμότητα εναρμονίζονται μοναδικά ώστε να έρθουμε πιο κοντά σε στόχους και φιλοδοξίες που μας αφορούν. Είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε σκληρά ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για εμάς και να δημιουργήσουμε συνθήκες σταθερότητας σε ότι αφορά τα σχέδιά μας. Σημαντικά πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον, πρόσωπα με κύρος, θα σταθούν αρωγοί σε κάθε μας προσπάθεια, κάτι που θα μας ανακουφίσει και θα μας γεμίσει αισιοδοξία.

Αργότερα, η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή ενισχύοντας την ανάγκη για επικοινωνία και επαφές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να γίνουμε περισσότερο παρορμητικοί και αυθόρμητοι από ότι χρειάζεται επηρεάζοντας γενικότερα τις σχέσεις μας. Καλό είναι να είμαστε απόλυτα βέβαιοι για την άποψη που εκφράζουμε και δεν θα θέλαμε να γίνουμε προσβλητικοί σε πρόσωπα που αγαπάμε. Δεν πρέπει να χαλάσουμε την έντονα επικοινωνιακή διάθεση που υπάρχει μέσα στην ημέρα.

πηγή: myastro