Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Εγώ πέρασα covid και το πέρασα και σχετικά εύκολα»

12 Απριλίου 2021 19:45

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Εγώ πέρασα covid και το πέρασα και σχετικά εύκολα»

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μίλησε με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με αφορμή τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Πάρ΄το αλλιώς».

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η ίδια εξομολογείται ότι η περίοδος της καραντίνας κάθε άλλο παρά ευεργετικά δεν έδρασε για την ίδια. Καθώς πιέστηκε πολύ ψυχολογικά. «Δεν με ευνόησε ψυχολογικά. Στην πρώτη καραντίνα διαλύθηκα. Οι αλλαγές στην προσωπική μου ζωή μου έδωσαν δύναμη».

Αποκάλυψε δε ότι νόσησε από κορονοϊό. «Εγώ πέρασα covid και το πέρασα και σχετικά εύκολα, στο τέλος είπα “Δόξα τω Θεώ”. Γιατί απαλλάχτηκα λίγο από μια αγωνία και ένα φόβο κι από τη στιγμή που δεν ταλαιπωρήθηκα και πάρα πολύ λέω Δόξα τω Θεώ»

Ακόμη, μίλησε για το πόσο άλλαξε τη ζωή της ο γάμος της με τον Σπύρο Δημητρίου. «Για μένα, όπως εγώ θεωρώ τη συμβίωση και τη συνύπαρξη. Ο γάμος είναι μια πολύ μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου και δε σου κρύβω ότι δεν ήμουν προετοιμασμένη γι’ αυτή. Δεν ήταν ένα ζητούμενο, το οποίο αν δεν ερχόταν στη ζωή μου ένιωθα ότι θα διαλυθώ. Όμως δεν περίμενα ότι όταν θα έρθει θα μου δώσει τόση δύναμη και ευτυχία. Και πέρα από δύναμη και ευτυχία, μου έδωσε και μια εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Ο τρόπος που με βλέπει και με εμπιστεύεται ο άνδρας μου με κάνει να πιστεύω και εγώ πως οτιδήποτε έρθει στη ζωή μου. Που ενδεχομένως να μην ξέρω να το διαχειριστώ. Γιατί είμαι και μοναχοπαίδι, ότι θα τα καταφέρω»!

Όσο για τον μεγαλύτερο φόβο της αυτός είναι να μην χάνει ανθρώπους και καταστάσεις που την κάνουν ευτυχισμένη.

https://streamable.com/1zbu0o