Ελένη Φουρέιρα: ο Μποτία επιστρέφει μόνιμα στην Ελλάδα και γι’ αυτό κάνουν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους

12 Απριλίου 2021 09:30

Ελένη Φουρέιρα: ο Μποτία επιστρέφει στην Ελλάδα και κάνουν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους

Μια από τις ωραιότερες φάσεις τους βιώνουν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία. Το ερωτευμένο ζευγάρι μάλιστα, φαίνεται πως έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα στη σχέση του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας RealLife και της Κορύνας Μαντάγαρη, πριν από λίγες ημέρες αγόρασαν από κοινού ένα σπίτι στη Βάρκιζα.

Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής, μετά την επανασύνδεσή τους και παρά τα εμπόδια λόγω πανδημίας, είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν κάθε δυσκολία.

Γι’ αυτό προετοιμάζονται για το κοινό τους μέλλον. Αυτός είναι και ο λόγος που προχώρησαν στην αγορά κατοικίας στην Αττική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την περασμένη Τρίτη ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες απόκτησής της. Παρούσα ήταν η εκπρόσωπος του ζευγαριού, αφού ο Μποτία δεν μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα. Κι αυτό γιατί είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Αλ Ουάχντα της Σαουδικής Αραβίας.

Πρόκειται για μια πολυτελή κατασκευή με μοντέρνα αρχιτεκτονική, η οποία διαθέτει αρκετούς χώρους για τις ανάγκες του ζευγαριού. Εκτός από τα υπνοδωμάτια, υπάρχει χώρος για τη δημιουργία γκαρνταρόμπας που θα φιλοξενεί τη συλλογή ρούχων και υποδημάτων της performer. Aλλά και δωμάτιο όπου η Φουρέιρα θα μπορεί να μελετά τα τραγούδια και να κάνει πρόβα στα χορευτικά της. Eνώ έχει γίνει ειδική μελέτη του χώρου που θα χρησιμοποιηθεί ως γυμναστήριο από τον αμυντικό ποδοσφαιριστή.

Από ότι φαίνεται και όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν τις βάσεις για τη δική τους οικογένεια.

Ειδικά όταν πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Για μόνιμη πλέον εγκατάσταση. Γι’ αυτό προχώρησαν και στην αγορά του σπιτιού;