Ο Άντονι Χόπκινς προτίμησε την ζωγραφική από το … βραβείο Bafta!

13 Απριλίου 2021 14:40

Ο Άντονι Χόπκινς έγραψε ιστορία στα βρετανικά βραβεία BAFTA. Ο σταρ της Μέκκας του κινηματογράφου έγινε ο γηραιότερος άνδρας στην ιστορία που κατακτά το βραβείο Καλύτερου ηθοποιού.

Ο 83χρονος βετεράνος του κινηματογράφου, ο οποίος ήταν υποψήφιος για BAFTA ξανά το 2008, κατέκτησε το βραβείο για την εξαιρετική ερμηνεία του στην ταινία «Ο πατέρας», νικώντας τον Τσάντγουικ Μπόζμαν.

Όμως, παρά την ιστορική αυτή νίκη, μάταια περίμεναν να τον δουν να εμφανίζεται  μέσω Zoom στην εικονική τελετή.

Όπως αποκάλυψε αργότερα ο Αντονι Χόπκινς εκείνη την ώρα ζωγράφιζε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαμένει στην Ουαλία.

Χοπ

Τον ενημέρωσε η οικογένειά του για την ιδιαίτερη αυτή νίκη

Την ευχάριστη είδηση ότι κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού την έμαθε από την οικογένεια του που παρακολουθούσε την τελετή.
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο μεγάλος πρωταγωνιστής : «Αυτό είναι υπέροχο. Ποτέ στη ζωή μου δεν περίμενα να το πάρω αυτό. Έφτασα σε ένα σημείο στη ζωή μου, αυτή η συγκεκριμένη ταινία, το ξέρω πως είναι πολύ δυνατή. Άρα για μένα, αυτό είναι ένα μπόνους, είναι ένα αστείο μπόνους και θέλω να πω τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους υποψήφιους και τους νικητές. Είμαι έκπληκτος, καθόμουν εδώ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου ζωγραφίζοντας και άκουσα να πανηγυρίζουν από δίπλα, νόμιζα ότι παρακολουθούσαν έναν αγώνα ποδοσφαίρου».