Survivor 4: αναβιώνει η κόντρα από το παρελθόν για τον Αλέξη Παππά! Αυτό το χτύπημα δεν το περίμενε – Όλο το παρασκήνιιο

13 Απριλίου 2021 09:40

Survivor 4: αναβιώνει η κόντρα από το παρελθόν για τον Αλέξη Παππά! Αυτό το χτύπημα δεν το περίμενε – Όλο το παρασκήνιιο

Tο κλίμα για τον Αλέξη Παππά είναι πολύ βαρύ στο Survivor μετά τον τσακωμό του με τον Ηλία Μπόγδανο.

Όσο κι αν η παραγωγή αλλά και ο Γιώργος Λιανός προσπαθούν να κατεβάσουν πολύ τους τόνους.

Όπως σας αποκαλύψαμε, το twitter έχει πάρει φωτιά και ζητάει την αποχώρηση του Άλεξ από τον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα σε αυτή τη διαδικτυακή… μάχη είχαμε και μία εμπλοκή που δεν περιμέναμε.

Ο συγκεκριμένος τάχθηκε υπέρ της αποχώρησης του Παππά! Παρότι οι δύο τους συνεργάστηκαν στο παρελθόν.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Γεωργίου ο οποίος πήρε ανοικτά το μέρος του Μπόγδανου. Τα ερωτηματικά βέβαια είναι πολλά, αφού ο Παππάς έγινε γνωστός μέσα από τις 8 λέξεις του Γεωργίου.

Όμως, οι σχέσεις τους δεν είναι καθόλου καλές, αν και δεν θέλουν να αναφέρονται σε αυτό. Η αλήθεια είναι ότι ο Αλέξης είχε πολλές ενστάσεις για τον χρόνο του ρόλου του στο σίριαλ του Γεωργίου. Ήθελε να παίζει περισσότερο και γι’ αυτό οι δύο τους είχαν κοντραριστεί άσχημα. Και μάλιστα, ο Αλέξης έφυγε από τη σειρά με επεισοδιακό τρόπο.

Πολλοί λένε ότι η αποχώρησή του ήταν ξαφνική και δεν ειδοποίησε κανέναν. Αυτό όμως δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά.

Ο Γεωργίου από την πλευρά του τον αντικατέστησε και ο ρόλος συνεχίστηκε. Κάτι που συνήθως δεν συμβαίνει στα σίριαλ. Μάλιστα ο αντικαταστάτης του Παππά ήταν πρώην Survivor!

Ο λόγος για τον Γιάννη Σπαλιάρα. Από τότε ο Ανδρέαας και ο Αλέξης έχουν κόψει τελείως τις… διπλωματικές σχέσεις. Οπότε δικαιολογείται η… ανάμιξη του Γεωργίου στο Survivor και την κόντρα που έχει προκύψει.