Κιμ Καρντάσιαν: φωτογραφήθηκε με παπούτσια από τη νέα καμπάνια του… Κάνιε Γουέστ

13 Απριλίου 2021 22:15

Κιμ Καρντάσιαν: φωτογραφήθηκε με παπούτσια από τη νέα καμπάνια του Κάνιε Γουέστ

Κιμ Καρντάσιαν: παρόλο που το ζευγάρι βρίσκεται σε διαδικασίες διαζυγίου, η Κιμ φαίνεται να κρατά καλές σχέσεις.

Κιμ Καρντάσιαν: φωτογραφήθηκε με παπούτσια από τη νέα καμπάνια του Κάνιε Γουέστ.

Δεν είχε καμία αναστολή. Και προς τιμήν της, στο να επιλέξει και να φωτογραφηθεί με σχέδια από την νέα Υeezy συλλογή του Κάνιε Γουέστ.

H Κιμ επέλεξε ένα κίτρινο gym look με crop top και κολάν. Και το συνδύασε με τις slides που λανσάρει το brand του Κάνιε Γουεστ για το φετινό καλοκαίρι σε κίτρινο χρώμα επίσης!

Άλλη μία φορά που η Κιμ με την κίνηση της δείχνει ότι οι σχέσεις της με τον πρώην σύζυγο της είναι άριστες. Και στηρίζει τις επιχειρηματικές τους κινήσεις με τον καλύτερο τρόπο…

Για το αν τα συγκεκριμένα παπούτσια είναι καλόγουστα, επιτρέψτε μας να κρατήσουμε ορισμένες αμφιβολίες. Άλλωστε όλη η σειρά Yeezy αφορά τέτοιου είδους σχέδια.

Αυτό που φαίνεται σε όλες τις φωτογραφίες είναι ότι μπορεί στην προσωπική της ζωή να μην διανύει την καλύτερή της φάση η Κιμ Καρντάσιαν όμως δεν το βάζει κάτω. Η διάσημη τηλεπερσόνα βρίσκεται με τον Κάνιε Γουέστ στη διαδικασία του διαζυγίου. Η ίδια όμως επενδύει στην εικόνα της. Και ιδίως στην εξωτερική της εμφάνιση η οποία πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.