Η Μενεγάκη παίρνει μαζί της την Άση Μπήλιου! Τι ζήτησε από το Mega για τη διάσημη αστρολόγο

14 Απριλίου 2021 08:00

Η Μενεγάκη παίρνει μαζί της την Άση Μπήλιου! Τι ζήτησε από το Mega για τη διάσημη αστρολόγο

Στον… αστερισμό της επιστροφής της Ελένης Μενεγάκη κινούνται όλα στην ελληνική τηλεόραση. Λογικό είναι να μην έχει πέσει ακόμη η… σκόνη, αφού μιλάμε για τη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης.

Πολλοί ασχολούνται με την ομάδα της. Λέγονται και γράφονται πολλά. Το τελευταίο όνομα που ακούστηκε ήταν αυτό της Άσης Μπήλιου. Η διάσημη αστρολόγος είναι φίλη με την Ελένη και έχουν συνεργαστεί άψογα στον Alpha.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να τη δούμε ξανά στην εκπομπή της Μενεγάκη;

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα την ξαναδούμε. Η Ελένη έχει αποδείξει τόσα χρόνια που είναι στην τηλεόραση, και τις καλές και τις δύσκολες ημερομηνίες ξέρει να τις διαχειρίζεται, οπότε, φαντάζομαι όλα καλά», είπε η Άση Μπήλιου στην εκπομπή Ευτυχείτε.

Τηλεφώνησε η Ελένη Μενεγάκη στην αστρολόγο για να την βοηθήσει με τις ημερομηνίες; «Εγώ τέτοια πράγματα δεν λέω. Μπορεί ναι, μπορεί όχι. Ξέρετε πώς είναι αυτά. Δεν θα το έλεγα ακόμα και αν είχε συμβεί».

Υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας της Ελένης με την Άση Μπήλιου; «Δεν έχω συζητήσει. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ νωρίς για να συζητήσουμε το οτιδήποτε για την επόμενη χρονιά. Αυτή τη στιγμή το μόνο που με ενδιαφέρει και αυτό που έχω σίγουρα είναι το site μου. Τα τηλεοπτικά και όλα αυτά στο επόμενο δίμηνο», τόνισε η αστρολόγος.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή η Άση Μπήλιου προβάλλει ως το φαβορί για την εκπομπή της Ελένης. Και όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, είναι απίθανο εκπομπή της Μενεγάκη να μην έχει αστρολογικές προβλέψεις.

Άλλωστε η παρουσιάστρια δεν κάνει βήμα αν δεν είναι ευνοϊκοί οι πλανήτες.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι έχει ζητήσει την Μπήλιου στην εκπομπή της. Αν δεν βρεθεί λύση θα πάει άλλος αστρολόγος. Που θα είναι καθαρά επιλογή της Ελένης.