Masterchef 5: ο Ιωάννης Αυλωνίτης άνοιξε το στοματάκι του και βγήκαν από μέσα «Μέγαιρες» και «Θέατρα» – Για ποιους τα είπε

14 Απριλίου 2021 15:35

Masterchef 5: ο Ιωάννης Αυλωνίτης άνοιξε το στοματάκι του και βγήκαν από μέσα «Μέγαιρες» και «Θέατρα» - Για ποιους τα είπε

Στη δεύτερη δοκιμασία επιστροφής στο Masterchef 5, ο Ιωάννης έπρεπε να επιλέξει έναν αντίπαλο για να μονομαχήσει. Αυτόν που επέλεξε ήταν ο Στέφανος, με τον οποίον στην αρχή του διαγωνισμού είχαν κόντρα. Τόνισε όμως πως ό,τι είχαν μεταξύ τους έχει πλέον λυθεί.

Masterchef 5:  ο Ιωάννης μιλώντας στο κιου αναφέρθηκε στον Στέφανο ενώ έριξε και τα «καρφιά» του για την Μαρίνα. Όσο παρέμεινε στον εξώστη φροντίσε να ενημερώσει όλους όσοι έμειναν στο σπίτι, για το τι ακριβώς συμβαίνει έξω και ποια είναι η εικόνα των παικτών. Αναφέρθηκε κατά της Μαρίνας, την οποία χαρακτήρισε «Μέγαιρα». Καθώς όπως ανέφερε τα βίντεό της για τους συμπαίκτες της ήταν τα χειρότερα.

Από τα βέλη του δεν γλύτωσε ούτε ο Τζαμάλ αλλά και σχεδόν όλοι όσοι έμειναν πίσω…  Μάταια ο Παύλος προσπάθησε να τον πείσει να χαλαρώσει και να απολαύσει την παραμονή του στο ριάλιτι. Ο Ιωάννης δεν αλλάζει…

Οι έξι παίκτες που επιθυμούν να επιστρέψουν, κλήθηκαν να διαλέξουν έναν από τους εννιά που είναι ήδη μέσα για να μονομαχήσουν ετοιμάζοντας ένα εξαιρετικό πιάτο.

Την ιδιαίτερη συμπάθεια που… δεν τρέφει στο Masterchef  5 για τον συμπαίκτη του, Διονύση, θέλησε να εκφράσει ο Ιωάννης. Συνεχίζοντας το κρεσέντο αρνητικών σχολίων.

Λίγο πριν την δεύτερη δοκιμασία για το εισιτήριο της δεύτερης ευκαιρίας. Ο Αντώνης θέλησε να «καρφώσει» την Ανούς και ο Διονύσης έκανε μια ιδιόμορφη γκριμάτσα. Κάτι που δεν άρεσε και πολύ ούτε στον Αντώνη αλλά ούτε και στον Ιωάννη!

«Είναι υπερβολικός… Είναι θέατρο ώρες ώρες! Είναι μεγάλος ηθοποιός το παιδί! Αυτό είναι που μου τη σπάει με τον Διονύση πάρα πολύ και στα περισσότερα παιδιά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης στην κάμερα του Masterchef 5.