The Bachelor 2: ξεπέρασαν τις 3.000 οι αιτήσεις συμμετοχής από επίδοξες νύφες! Ποιος θα είναι ο επόμενος διάσημος εργένης;

15 Απριλίου 2021 08:30

The Bachelor 2: ξεπέρασαν τις 3.000 οι αιτήσεις συμμετοχής από επίδοξες νύφες! Ποιος θα είναι ο επόμενος διάσημος εργένης;

Η πρώτη σεζόν του The Bachelor μπορεί να κριθεί άκρως ικανοποητική για τον Alpha. Παρά το αρχικό μούδιασμα αλλά και τα άσχημα σχόλα στα social media, το ριάλιτι κέρδισε πολλούς πόντους στην τηλεθέαση. Και ήταν από τα ατού του καναλιού στο πρώτο μισό της σεζόν.

Αυτός είναι και ο λόγος που το ριάλιτι θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν, πάντα στο πρώτο μισό της. Ήδη το τρέιλερ παίζεται στον Alpha και οι άνθρωποι του σταθμού έχουν πάθει σοκ από την απήχηση του. Απήχηση που φαίνεται και στις συμμετοχές που υπάρχουν μέχρι τώρα.

Όπως έγινε γνωστό περισσότερες από 3.000 γυναίκες έχουν κάνει αίτηση για να είναι στο επόμενο Bachelor.

Αριθμό που δεν περίμεναν στο κανάλι και έχουν ευχάριστο πονοκέφαλο, γιατί οι αιτήσεις αυξάνονται συνέχεια. Έτσι η επιλογή τους για τις επίδοξες… νύφες θα είναι σαφώς πιο εύκολη.

Περισσότερο εύκολη σίγουρα από τον επόμενο bachelor. Εκείνον δηλαδή που θα αντικαταστήσει τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Οι άνθρωποι του καναλιού έχουν επιλέξει την τελική τριάδα και ένας από τους τρεις είναι το μεγάλο φαβορί.

Εκείνο που διαρρέει είναι ότι το όνομά του θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση.

Να σημειώσουμε ότι το τελευταίο όνομα που ακούστηκε ήταν του Αλέξη Παππά του Survivor. Πάντως από τον σταθμό δεν διαρρέει απολύτως τίποτα για την τριάδα.

Τα γυρίσματα για το The Bachelor 2 αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι, όπως άλλωστε έγινε και πέρσι. Σε αυτά θα δώσει το παρών και ο Γιώργος Σατσίδης ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που έμπαινε στη βίλα και έκανε τις συνεντεύξεις των κοριτσιών.