Αποκάλυψη: σφήνα του Mega στις συζητήσεις ΣΚΑΪ – Μελέτη! Ποια θα την αντικαταστήσει στον Alpha;

15 Απριλίου 2021 09:00

Ελεονώρα Μελέτη: νέα ανατροπή με την εκπομπή της στο Mega! Διαβάστε τις αλλαγές που αποφασίστηκαν

To Mega είναι αποφασισμένο να κάνει τη διαφορά και μάλιστα με δυνατές μεταγραφές δημιουργώντας τη δική του dream team. Μετά τις συμφωνίες (με πιο δυνατή αυτή με την Ελένη Μενεγάκη), το Μεγάλο Κανάλι κινείται προς κάθε κατεύθυνηση για τον στόχο της κορυφής.

Το iciao σας είχε αποκαλύψει ότι το Mega έχει προσεγγίσει τη Ναταλία Γερμανού, αλλά δεν είναι η μόνη. Οι δυνατές μεταγραφές θα συνεχιστούν.

Ήδη οι πληροφορίες θέλουν το κανάλι να έχει μπει σφήνα στις επαφές του ΣΚΑΪ με την Ελεονώρα Μελέτη!

Στο Φάληρο θέλουν την παρουσιάστρια και για το Big Brother και για δική της εκπομπή. Όμως, το Mega φέρεται να έκανε κι εκείνο πρόταση στην Ελεονώρα. Δεν ήταν τυχαίο αυτό που ακούστηκε στο Πρωινό ότι μπορεί να πάει στο Μεγάλο Κανάλι. Γιατί επαφές έχουν γίνει και αναζητείται φόρμουλα συνεργασίας.

Η Μελέτη είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από τον Alpha με τη λήξη της φετινής σεζόν. Το συμβόλαιό της τελειώνει τον Ιούνιο και όλα δείχνουν διαζύγιο.

Ποιος θα την αντικαταστήσει; Οι φήμες οργιάζουν ότι η Σάσα Σταμάτη ίσως αναλάβει βραδινή εκπομπή. Η δημοσιογράφος έχει πολλές συμπάθειες στο κανάλι, ενώ είναι «δυνατή» και στις συνεντεύξεις της.

Μπορεί το Battle of the Couples να μην είχε την απήχηση που περίμεναν στον Alpha, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Σάσα θα φύγει από τον σταθμό.