Ποιο είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

15 Απριλίου 2021 18:20

Από μικρή έχει κερδίσει τον φωτογραφικό φακό αλλά και την κάμερα. Η ναζιάρα Γωγώ Γαρυφάλλου έγινε το Γωγουλίνι της Ελλάδας και μέχρι σήμερα μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού αλλά και … των εκπομπών.

Ξεκίνησε τα τηλεοπτικά της βήματα σε ηλικία 15 χρόνων παρουσιάζοντας στην αρχή ένα παιδικό τηλεπαιχνίδι και συνέχισε στο κανάλι του Πειραιά με βραδινή ζώνη.

Αυτά μέχρι τη στιγμή που την ανακάλυψαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, οι οποίοι στην αρχή την κάλεσαν στην πρωινή εκπομπή τους «Σαν στο σπίτι σας» ως καλεσμένη και βλέποντας ότι η τηλεθέαση χτύπησε κόκκινο, της πρότειναν να γίνει συνεργάτιδά τους.

Τότε ήταν που της κόλλησε το μικρόβιο της υποκριτικής και έπαιξε στο σίριαλ «Η σειρήνα και ο μπάτσος» του Γιώργου Κωνσταντίνου στον ΑΝΤ1.

Μετά εισέβαλε στο reality «The wall» και στη συνέχεια εντάχτηκε στον «Πρωινό Καφέ», όταν τον παρουσίαζε η Ελένη Μενεγάκη.

Η καριέρα της συνεχίστηκε με το «ΑΝΤ1 game», ενώ μετά συνεργάστηκε με τον Γιώργο Καπουτζίδη στο «Παρά πέντε».

Παράλληλα με τις βραδινές εμφανίσεις της στο πλευρό σπουδαίων καλλιτεχνών, συνέχισε να παίζει σε σίριαλ, όπως η τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Ελλάς στο μεγαλείο σου» και το «Κόκκινο Δωμάτιο» στο Mega.

Ενώ μέχρι και σήμερα κάνει τις δικές της εκπομπές στην τηλεόραση. Φέτος την βλέπουμε στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου του ΑΡΤ όπου και έχει ξεχωρίσει φτιάχνοντας το δικό της μαγκαζίνο.