Masterchef 5: είναι τελικά ζευγάρι ο Ιωάννης με τη Μαρία; Για πρώτη φορά μιλάει εκείνος ανοικτά για όλα

15 Απριλίου 2021 09:30

Masterchef 5: «σκοτώθηκαν» Ιωάννης και Μαρία! Βγήκαν τα μαχαίρια στο ριάλιτι μαγειρικής

Ιωάννης και Μαρία: είναι τελικά το δεύτερο ζευγάρι του Masterchef μετά τον Διονύση και την Ανούς; Οι φήμες οργιάζουν ότι οι δύο τους δεν είναι μόνο φιλαράκια, αλλά κάτι περισσότερο.

Μάλιστα η φημολογία αυτή όσο πάει και φουντώνει. Και ο Ιωάννης ξεκαθάρισε τη θέση του.

Την ώρα που διεκδικούσε την επιστροφή του στο ριάλιτι μαγειρικής, αναφέρθηκε στη Μαρία. Αλλά και σε όσους τον χαρακτήρισαν «παντοφλάκια».

«Η σχέση μου με τη Μαρία είναι μια σχέση πολύ περίεργη. Δεν έρχομαι συνήθως τόσο κοντά με τις γυναίκες, γιατί υπάρχει αυτό το κλισέ στην κοινωνία που λένε ότι αν κάποιος προστατεύει μια κοπέλα ή έρθει κοντά με μια κοπέλα, τρέχει και κάτι ερωτικό. Παρεξηγήθηκα πολύ με αυτό. Και ακούστηκε και μια φήμη του “παντοφλάκια”.

Αυτό δεν είναι από τη Μαρία προς εμένα. Είναι επειδή έχει περάσει ένα πολύ λάθος μήνυμα στον κόσμο, ότι ανάμεσα σε εμένα και τη Μαρία κάτι τρέχει. Και επειδή το είδε ένας άνθρωπος εκεί έξω που αγαπώ δέκα φορές παραπάνω από τη Μαρία, την αγαπώ ερωτικά, ενώ τη Μαρία την αγαπάω φιλικά. Ένιωθα τη παντόφλα να φεύγει από τον Πειραιά, το Πασαλιμάνι και να έρχεται στο πλατό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης.

Την ίδια στιγμή η Ανούς τα βάζει με τον Διονύση, για τον οποίο και έχει παραδεχτεί ότι τρέφει τρυφερά συναισθήματα και αφού του τραγούδησε Ρέμο, είπε: «Να μαγειρεύει αυτός».

https://streamable.com/h6nry6