Masterchef 5: ο Στέφανος από υπερβολική σιγουριά έβαλε τρικλοποδιά στον εαυτό του – Επιστρέφει στον διαγωνισμό ο Ιωάννης Αυλωνίτης

15 Απριλίου 2021 16:45

Masterchef 5: ο Στέφανος από υπερβολική σιγουριά έβαλε τρικλοποδιά στον εαυτό του - Επιστρέφει στον διαγωνισμό ο Ιωάννης Αυλωνίτης

Kάποιοι θα χρειαστεί να μαγειρέψουν ξανά για να πάρουν την λευκή ποδιά και να μπουν στο σπίτι του Masterchef 5.

Masterchef 5: Δύσκολες μαγειρικές δοκιμασίες, κόντρες, ανατροπές και εκπλήξεις έχει σε κάθε επεισόδιο του Masterchef 5. Μετά τις πρώτες επιστροφές παικτών στο διαγωνισμό οι κριτές με τις ανακοινώσεις τους έκαναν κάποιους να χαμογελούν και κάποιους άλλους να αγωνιούν για το τι μέλλει γενέσθαι.

Στον πρώτο πάγκο μαγείρεψαν αλμυρό ο Παύλος Χάπιλλος και η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου. Ο Παύλος

κατάφερε να διατηρήσει τη θέση του και συνεχίζει κανονικά στον διαγωνισμό ενώ η Κωνσταντίνα θα πρέπει να μαγειρέψει ξανά.

Στην δεύτερη μονομαχία τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα με την Ανούς Χεριμιάν να υπερτερεί του αντιπάλου της, Αντώνη Μητρόπουλου.

Στην τρίτη μονομαχία έγινε η μεγαλύτερη ανατροπή καθώς ο Στέφανος Χίλας έχασε. Παρά το γεγονός ότι είχε εκείνος το “πάνω” χέρι στην επιλογή προϊόντων. Θέλησε να δυσκολέψει τον αντίπαλό του, επιλέγοντας περιορισμένο αριθμό υλικών Έβαλε τελικά την μαύρη ποδιά και θα μαγειρέψει ξανά. Στη συγκεκριμένη προσπάθεια ειδικά ο Πάνος Ιωαννίδης δεν βρήκε την τεχνική που έψαχνε στο καλαμάρι, το οποίο του φάνηκε ωμό και με περίεργη γεύση. «Στέφανε θα πρέπει να διεκδικήσεις ξανά τη θέση σου στο MasterChef. Ιωάννη καλώς ήρθες πίσω!»
Ενώ ο Ιωάννης Αυλωνίτης πήρε την άσπρη ποδιά κι επέστρεψε στο σπίτι του διαγωνισμού.