Μαριάνθη Κάσδαγλη – Survivor 4: «Στη Νικολέτα τα είπα. Έδωσα πόνο»

16 Απριλίου 2021 14:45

Μαριάνθη Κάσδαγλη - Survivor 4: «Στη Νικολέτα τα είπα. Έδωσα πόνο»

Όλοι οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το Survivor 4 κάνουν κι ένα πέρασμα από το Καλό Μεσημεράκι. Στην εκπομπή του Σκάι με τον Νίκο Μουτσινά δίνουν μια από τις πρώτες τους συνεντεύξεις . Aυτήν την φορά την τιμητική της είχε η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Μαριάνθη Κάσδαγλη: Η πρώην παίκτρια του Survivor 4 μίλησε για την εμπειρία της στον μακρινό Άγιο Δομίνικο αλλά και για της επιθέσεις που δέχτηκε από τους συμπαίκτες της.

Αναφέρθηκε στο δυσάρεστο γεγονός όταν το υπόλοιπο team την απομόνωσε. Η προσπάθεια για να μην επηρεαστεί ψυχολογικά ήταν μεγάλη.

Αρκετά κοντά ήρθε με τη Σοφία ενώ ξεχώρισε και τον Τριαντάφυλλο για τη βοήθεια που της έδωσε.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη πήγε στο «Καλό μεσημεράκι» με ένα υπέροχο λευκό φόρεμα που τόνιζε το γυμνασμένο κορμί της και το μαύρισμα που απέκτησε από τις παραλίες και τον ήλιο της Καραϊβικής.

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την εμπειρία της στο Survivor 4 του ΣΚΑΙ, τη σχέση με τους συμπαίκτες της, αλλά και για την Νικολέτα, με την οποία είχαν τσακωθεί άσχημα.

Να θυμίσουμε ότι η Μαριάνθη Κάσδαγλη ξέσπασε ουρλιάζοντας προς την Νικολέτα κατηγορώντας την ευθέως για πολλά!

«Σε νοιάζει πάλι να κανονίσεις τα ματσαρίσματα στις τέντες για να βγεις έξω να χορέψεις το λατίνικο, αλλά την επόμενη φορά να θυμηθείς πρώτα να τελειώσεις τον στόχο και μετά να χορέψεις! Πριν κάνεις κριτική σε μένα και στο πως μιλάω! Κατάλαβες;» τόνισε, σε έξαλλη κατάσταση, η Μαριάνθη Κάσδαγλη. «Έλα τώρα Νικολέτα! Τράβα πιο πέρα και μην ασχολείσαι άλλο μαζί μου».

«Χαλάρωσε τα μπουτάκια σου και μη φωνάζεις» απάντησε, με την σειρά της, η Νικολέτα Μαυρίδη. «Μη φωνάζεις γιατί απλά… βαριέμαι! Βαριέμαι! Δεν είσαι καλά».