Ελλάδα έχεις ταλέντο: στον αέρα οι τρεις της κριτικής επιτροπής! Τα αγκάθια για Τανιμανίδη, Μπεκατώρου και Λάτσιο

16 Απριλίου 2021 10:00

Ελλάδα έχεις ταλέντο: στον αέρα οι τρεις της κριτικής επιτροπής! Τα αγκάθια για Τανιμανίδη, Μπεκατώρου και Λάτσιο

Η απόφαση έχει ληφθεί. Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Το talent show που τα τελευταία χρόνια βλέπαμε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ αλλάζει τηλεοπτική στέγη. Και μαζί φυσιολογικά θα αλλάξει ο παρουσιαστής, αλλά και η κριτική επιτροπή.

Η θέση του παρουσιαστή έχει κλειδώσει από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Αυτό είναι δεδομένο.

Αντίθετα, μόνο δεδομένη δεν είναι η σύνθεση της κριτικής επιτροπής. Αυτή τη στιγμή, τρία είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί και αρέσουν στα στελέχη του σταθμού. Ο λόγος για τους Σάκη Τανιμανίδη, Μαρία Μπεκατώρου και Γιάννη Λάτσιο.

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: συγκρίνουν τις κοιλιές τους

Ο πρώτος είναι εκείνος που έχει τις περισσότερες πιθανότητες λόγω εμπειρίας από το ριάλιτι και πολύ καλής χημείας του με τον Αρναούτογλου. Από την άλλη όμως στο κανάλι θέλουν τον Σάκη με δική του εκπομπή μαζί με τη Χριστίνα Μπόμπα. Αυτό είναι το πλάνο όταν γεννήσει η Χριστίνα. Θα προλαβαίνει ο Σάκης να είναι και στην κριτική επιτροπή του Ελλάδα έχεις ταλέντο;

Μαρία Μπεκατώρου: αυτή είναι η νέα της εκπομπή

Το συμβόλαιο της Μαρίας Μπεκατώρου τελειώνει το καλοκαίρι κι εκείνη θα ήθελε κι άλλο πρότζεκτ εκτός του μουσικού ριάλιτι. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα όμως. Η ίδια δεν είναι υετική στο ενδεχόμενο να είναι μόνο στο Ελλάδα έχεις ταλέντο.

Ο Γιάννης Λάτσιος έκανε ραντεβού με τους υπεύθυνους όπου του είπαν ότι το σκέφτονταν για την κριτική επιτροπή του talent show. Ωστόσο, εκείνος δεν είναι προς το παρόν τόσο ζεστός στο να κάνει τηλεοπτικό comeback μέσα από τη συγκεκριμένη εκπομπή.