“Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα έπρεπε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για όλα αυτά που είπε”

17 Απριλίου 2021 12:36

Μία νέα κόντρα γεννήθηκε σήμερα το πρωί ανάμεσα στο Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Κρις Σταμουλη.

Ο πρώην παίκτης του Survivor καταφέρθηκε εναντίον του γνωστού δημοσιογράφου αλλά και της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Μου ζητήθηκε από την εκπομπή να κάνω μια συνέντευξη. Συμφώνησα μετά χαράς. Κάναμε ένα γύρισμα και το concept ήταν να μιλήσουμε για το Survivor και για τη ζωή μου γενικά.

Παίχτηκε το βίντεο στην εκπομπή και μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι μετά την προβολή, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε κάποια ειρωνικά σχόλια, τα οποία πρόσβαλαν την προσωπικότητά μου, την επαγγελματική μου ιδιότητα και την μόρφωσή μου.

Το υπόλοιπο πάνελ, πλην της Φαίης Σκορδά, άρχισε να γελάει.

Υπήρχαν κάποια πλάνα στο βίντεο, όπου ήμουν σε μία βιβλιοθήκη και κοιτούσα κάποια βιβλία και λέει «φαίνεται σαν να τα βλέπει πρώτη φορά αυτά τα βιβλίαμ

Στη συνέχεια λέει η Φαίη Σκορδά «έχει διαβάσει πολλά βιβλία το παιδί» κι εκείνος απάντησε «Ναι, Αστερίξ». Και όταν έπαιξαν κάποια πλάνα ΄που έκανα γυμναστική όπως μου ζητήθηκε, είπε: «Κοιτάξτε τον. Θα εμπιστευόσασταν αυτόν τον άνθρωπο να σας αναλάβει στο δικαστήριο»;

. Ένιωσα μια γελοιοποίηση προς το πρόσωπό μου. Δεν τα λες με την παρέα σου αυτά για να το δεχτώ. Τα λες σε ένα κανάλι.

Έχει μία δύναμη και με γελοιοποιείς χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι. Για μένα θα έπρεπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για όλα αυτά που είπε, γιατί δεν με ξέρει προσωπικά”