Λίτσα Πατέρα: «Υπέφερα. Έχω κλάψει, έχω ξενυχτήσει, έχω ντραπεί για κάτι που πιστεύω πολύ»

18 Απριλίου 2021 17:15

Λίτσα Πατέρα: «Υπέφερα. Έχω κλάψει, έχω ξενυχτήσει, έχω ντραπεί για κάτι που πιστεύω πολύ»

Η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται της Ναταλίας Γερμανού.

Λίτσα Πατέρα: η τριαντάχρονη συνεργασία με τον ΑΝΤ1, οι γνωριμίες και οι δυσκολίες στον χώρο της δουλειάς.

«Το αντικείμενο με το οποίο ασχολούμαι με έχει κάνει να βλέπω από διαφορετική σκοπιά τα γεγονότα. Δεν είναι ότι εγώ είμαι τόσο καλός άνθρωπος και δέχομαι τους άλλους όπως είναι. Αλλά όπως ξυπνάς το πρωί και βλέπεις ότι βρέχει και λες να πάρω το παλτό μου, έτσι κι εγώ προσπαθώ να είμαι αποστασιοποιημένη από τα υπόλοιπα και να εστιάζω στη δουλειά που κάνω. Αν δεν μου αρέσει μια μέρα, ένας άνθρωπος, μια περίοδος θα κάνω τη δουλειά μου και θα φύγω, χωρίς να προσπαθώ να αλλάξω κάτι. Από τη στιγμή που ένας σταθμός έχει αποφασίσει να δώσει την πολυθρόνα σε έναν άνθρωπο πρέπει να το σεβαστώ. Αν μου αρέσει ή όχι είναι δικό μου θέμα».

«Είχαν υπάρξει στιγμές που μια συμπεριφορά -όχι σε μένα- σε κάποιον άλλον με ενοχλούσε πάρα πολύ. Εκεί βρέθηκα σε δίλημμα για το τι πρέπει να κάνω. Να δημιουργήσω κάτι που θα μπορούσε να χαλάσει όλη την εκπομπή και να φέρει διχόνοια και στους άλλους ή να είναι ένα περαστικό που ο καθένας έχει τα δικά του και το έκανε. Πάλι το λέω όχι σε εμένα.

Τύχαινα σε κάποια γεγονότα που εμένα με ενοχλούσαν πάρα πολύ, αλλά προτιμούσα να λειτουργήσω ίσως αργότερα κατευναστικά. Να σε πιάσω κάποια ώρα και να σου πω αν μπορούσα ότι στεναχωρήθηκα και όχι επιθετικά».

Οι προβλέψεις της γι την Ελένη Μενεγάκη

«Όταν κάποτε ήρθε η Ελένη στην εκπομπή με ρωτούσαν οι αρχισυντάκτες “πώς είναι αστρολογικά” και έλεγα “όταν αυτό το κορίτσι αρχίσει να μιλάει, δεν θα σταματήσει”. Τον πρώτο καιρό η Ελένη καθόταν όμορφη στον καναπέ της και με ρωτούσαν “αυτή είναι που θα μιλήσει;” Και εκείνη με έχει επιβεβαιώσει πανηγυρικά».

Έχει δεχτεί αμφισβήτηση στη δουλειά της

«Έχω νιώσει τόσο bullying με αυτό που κάνω» και ανέφερε: «Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτό που κάνω. Όταν λένε “αστρολογία, μαντεία”, αυτό ήταν μια γροθιά στο στομάχι μου. Δεν μπορούσα καν να απαντήσω και να απολογηθώ. Υπέφερα. Έχω κλάψει, έχω ξενυχτήσει, έχω ντραπεί για κάτι που πιστεύω πολύ».

https://streamable.com/tqn2as