Νικολέττα Ράλλη: έτσι χάνει τα 30 κιλά που είχε πάρει στην εγκυμοσύνη της (φωτογραφίες)

20 Απριλίου 2021 09:50

Νικολέττα Ράλλη: έτσι χάνει τα 30 κιλά που είχε πάρει στην εγκυμοσύνη της (φωτογραφίες)

Εννέα μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, η Νικολέττα Ράλλη προσπαθεί να χάσει τα 30 κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της γέννας, όπως είπε η ίδια.

Η παρουσιάστρια η οποία απέχει από την τηλεόραση το τελευταίο διάστημα έχει αφιερωθεί πλήρως στην κόρη της, Σοφία. Η οποία είναι καρπός του έρωτά της με τον σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο.

Εννέα μήνες μετά τη γέννα, η παρουσιάστρια προσπαθεί να χάσει όλα τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της γέννας. Τα οποία δεν ήταν και λίγα. Και τόνισε, ότι προσπαθεί με σωστή διατροφή, γυμναστική και ελάχιστες ατασθαλίες να τα χάσει. Ωστόσο δεν είναι κάτι που της έχει γίνει και εμμονή.

Πριν από λίγες μέρες, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Νικόλεττα Ράλλη στο Ζάππειο κατά τη διάρκεια της προπόνησής της μαζί με την personal trainer της, προκειμένου να επανέλθει πλήρως στη σιλουέτα που είχε πριν την απόκτηση της κόρης της.

Όπως ακριβώς και η Τζένη Μπαλατσινού, την οποία έχουμε δει πολλές φορές να γυμνάζεται στο Ζάππειο, και η Νικολέττα Ράλλη κάνει σκληρή γυμναστική στο πάρκο με τη βοήθεια της γυμνάστριάς της.
Η ίδια παραδέχτηκε, σε συνέντευξή της, ότι πήρε 30 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.