Klinakis Beach Hotel

23 Ιουλίου 2019 16:29

Το Klinakis Beach Hotel είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο στο κέντρο των Χανίων που καλωσορίζει ανθρώπους από όλο τον κόσμο από το 1990.

Ο αύλιος χώρος του Klinakis Beach Hotel με την μοναδικά πανοραμική θέα του κρητικού πελάγους έχει ξεχωρίσει στις καρδιές των πελατών μας, οι οποίοι μας επέλεξαν για τις μοναδικές τους στιγμές (γαμήλια τελετή και δεξίωση, αρραβώνα, βάπτιση). Η αίθουσα ΖΕΝ μπορεί να φιλοξενήσει έως 100 άτομα.

Στα δωμάτια με θέα στη θάλασσα -με μπαλκόνι, ευρύχωρα, ηλιόλουστα και ευάερα- μπορεί κάποιος να απολαύσει την απλότητα της πολυτέλειας των διακοπών δίπλα στη θάλασσα, κοντά στην πόλη σε οικονομικές τιμές. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι και ιδιωτικό μπάνιο και είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο, ηλεκτρονικό χρηματοκιβώτιο (μεγέθους φορητού υπολογιστή) και Wi-Fi το οποίο διατίθεται δωρεάν.

Το πρωί, το πρωινό σερβίρεται σε μπουφέ στην ανακαινισμένη ισόγεια αίθουσα του ξενοδοχείου ΖΕΝ, όπου κάποιος μπορεί να δοκιμάσει φρέσκα, νόστιμα και χειροποίητα εδέσματα, βασισμένα σε κρητικές συνταγές και στη μεσογειακή κουζίνα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας ο χώρος αυτός λειτουργεί για καφέ και ποτό μέχρι τις 23:00, όπου μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας ή μερικές από τις πιο φημισμένες ετικέτες κρητικών οίνων.

Σελίνου και Ροδινού, Νέα Χώρα, Χανιά Κρήτης, τηλ.: (+30) 2821093605 και 6947663585

www.hotelklinakis.gr