Το νέο Νησί, η αντικατάσταση των Καραβάτου, Κατσούλη και η εμφάνιση-έκπληξη του Οικονομόπουλου! Διαβάστε όλα τα τελευταία τηλεοπτικά νέα

21 Απριλίου 2021 10:00

Καραβάτου – Κατσούλης: χώρισαν για να ζήσουν τους έρωτές τους! Για πρώτη φορά το Spirto αποκαλύπτειόσα δεν γράφει κανένας για το διαζύγιο

Τον Μάιο ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας σειράς του Mega «Κομάντα και Δράκοι» του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Ο τελευταίος έχει συνδέσει το όνομά του με την υπερπαραγωγή «Το νησί» στο ίδιο κανάλι πριν από δέκα χρόνια. Πρωταγωνιστές, όπως έχουμε πει, θα είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Μαρίνα Καλογήρου.

* Μαζί τους σε ειδικούς ρόλους ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Ελένη Φιλίνη. Γκεστ εμφάνιση πολλών επεισοδίων θα κάνει ο πρωταγωνιστής του «Νησιού» Στέλιος Μάινας. Αλλά και η Αναστασία Τσιλιμπίου που τότε ήταν μικρό κοριτσάκι.

* Θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης δεν θα βρίσκονται στο πρωινό του Star τη νέα σεζόν. Μήπως η αντικατάσταση θα γίνει με μεταγραφή από άλλο κανάλι; Αν και τελευταία το συγκεκριμένο πρόσωπο φροντίζει να θολώνει τα νερά και να λέει ότι δεν θέλει να φύγει από τη ζώνη της;

* Δημόσιο ευχαριστώ είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος μετά το τέλος του Battle of the couples. Το μέλλον του στον Alpha εξακολουθεί να είναι αβέβαιο. Αντίθετα, η Σάσα Σταμάτη έχει περισσότερες πιθανότητες να παραμείνει στο κανάλι.

* Ανανεώθηκε τελικά για άλλα 12 επεισόδια η εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο Άλλος». Πρόκειται για επεισόδια διάρκειας 45 λεπτών, τα οποία προορίζονται για τη φετινή σεζόν 2020 – 2021.

* Φουντώνουν οι φήμες ότι η Acun Media είχε ραντεβού με την Κάτια Ταραμπανκό. Προφανώς για την παρουσίαση του My Style Rocks. Και το ραντεβού αυτό λέγεται ότι πήγε πολύ καλά.

* Ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν αποκλείεται να κλείσει το φετινό Σπίτι με το Mega. Οι συζητήσεις με τον τραγουδιστή έχουν ξεκινήσει, αλλά ακόμη δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο. Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να τακτοποιηθούν.