Survivor 4: πως ο Ατζούν μπλόκαρε τον Τριαντάφυλλο – η ρήτρα στο συμβόλαιό του που ενεργοποιήθηκε

21 Απριλίου 2021 14:15

Survivor 4: έτοιμος να τα βροντήξει και ο Τριαντάφυλλος! Δεν κάθεται Ιούλιο στον Άγιο Δομίνικο

Όπως είδαμε τα τελευταία 24ωρα στο Survivor 4, ο Τριαντάφυλλος κάνει έκκληση στο κοινό που ψηφίζει να τον στείλει… σπίτι του.

Survivor 4: η έκκληση του Τριαντάφυλλου δεν είναι αυτή τη φορά κάποιο από τα γνωστά του τεχνάσματα για να πετύχει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Τώρα όντως θέλει να πάει στο σπίτι του, αλλά δεν θέλει να το κάνει οικειοθελώς. Γιατί πως να το κάνουμε … «είναι πολλά τα λεφτά Άρη», που λέει και ο απλός λαός.

Κι όταν πρόκειται για χρήμα τον έχουμε δει να στήνει ολόκληρη παράσταστη στην παραλία του Άγιου Δομίνικου. Δεν είναι διατεθειμένος να χάσει ούτε δεκάρα από αυτά που έχει μέχρι τώρα κερδίσει, τα οποία αγγίζουν τις 100.000 ευρώ.

Survivor 4: πως ο Ατζούν μπλόκαρε τον Τριαντάφυλλο - η ρήτρα στο συμβόλαιό του που ενεργοποιήθηκε

Καλεί λοιπόν το κόσμο να μην ψηφίσει την παραμονή του στο Survivor 4, γιατί:

  1. Πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέψει τώρα που κλείνονται οι δουλειές για το καλοκαίρι. Θέλει να εκμεταλευτεί το καλοκαίρι που έρχεται με ένα καλό συμβόλαιο, αφού το όνομα του έχει ανέβει πια σε ζήτηση. Αν δεν επιστρέψει τώρα κινδυνεύει να μείνει εκτός σεζόν.
  2. Αν αποχωρήσει οικειοθελώς, ο Ατζούν τον περιμένει στην επόμενη στροφή. Ο Τούρκος παραγωγός δεν πρόκειται να αφήσει κάποιον που σε απλή γλώσσα «του τα φέρνει», να φύγει τώρα που πλησιάζει η ώρα του τελικού και τα ποσά από τις ψήφους του κοινού θα είναι τεράστια. Ακόμη και το μερίδιο από τις διαφημίσεις θα πολλαπλασιαστεί. Έκανε το πρώτο μεγάλο λάθος με την Κάτια Ταραμπάνκο και μετά με τον Πάνο Καλίδη. Έτσι ενεργοποίησε τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του, για οικειοθελή αποχώρηση η οποία του αφαιρεί το 50% των χρημάτων που έχει κερδίσει ως τώρα στο Survivor 4. Ακόμη χάνει το δικαίωμα συμμετοχής σε οποιοδήποτε παραγωγή της Acun Media.

Το ίδιο ισχύει πια και με όποιον θελήσει να αποχωρήσει οικειοθελώς. Άλλο ένα σημείο στη ρήτρα του συμβολαίου τους είναι πως η ζωή τους ανήκει στην παραγωγή για έξι μήνες μετά την αποχώρηση. Εμφανίσεις, συνεντεύξεις, συμμετοχές θα περνούν από το ταμείο του Ατζούν πρώτα. Αυτό κι αν δεν βολεύει τον Τριαντάφυλλο…

Οπότε τώρα θα είναι «είπα – ξείπα» προς το κοινό και τους συμπαίκτες του για να καταφέρει να μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής έγκαιρα.