Πηνελόπη Πλάκα: αυτός είναι ο σύντροφός της για τον οποίο μίλησε στον Αρναούτογλου! Ο επιχειρηματίας που της έκλεψε την καρδιά (φωτογραφίες)

23 Απριλίου 2021 08:50

Πηνελόπη Πλάκα: απολαμβάνει τις διακοπές της στην Αστυπάλαια και λάμπει από ευτυχία και έρωτα (φωτογραφίες)

Ξέρει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και σίγουρα η απόφαση της Πηνελόπης Πλάκα να μιλήσει γι’ αυτή προκάλεσε μεγάλη αίσθηση.

«Στην προσωπική μου ζωή είναι ωραία. Είναι μία περίοδος που νιώθω ότι έχω όλα αυτά που θέλω… Με τον σύντροφό μου τον Θοδωρή, είμαστε μαζί 3 χρόνια και είμαστε πολύ καλά. Παλιά δεν ήθελα να μιλήσω γι΄ αυτό αλλά τώρα πέρασαν 3 χρόνια… Δεν με αγχώνει μια πρόταση γάμου απλά δεν είμαι ακόμα έτοιμη να γίνω μαμά. Ο γάμος για εμένα είναι να κάνεις οικογένεια. Εγώ τώρα έχω κάποια άλλα πράγματα να λύσω.», είπε μεταξύ άλλων η Πηνελόπη Πλάκα.

Ποιος είναι όμως εκείνος που έχει κερδίσει την καρδιά της πανέμορφης ηθοποιού; Ο Θοδωρής Δεδούσης είναι ο νεαρός γοητευτικός επιχειρηματίας που την κάνει ευτυχισμένη.

Δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη, από όπου και κατάγεται, όπως βέβαια και η Πηνελόπη, και ασχολείται με το εμπόριο αυτοκινήτων. Ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της συμπρωτεύουσας. Όμως η Πηνελόπη ήταν εκείνη που τον κέρδισε.

Όπως αποκάλυψε η πανέμορφη ηθοποιός, είναι μαζί τρία χρόνια. Την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους την έκαναν στην παράσταση «Συνοικία ασμάτων» πριν από δύο χρόνια. Εκεί όπου εμφανιζόταν ο Γιάννης Μπέζος ως επικεφαλής ομάδας σπουδαίων καλλιτεχνών.

Η Πηνελόπη και ο Μπέζος είχαν αναπτύξει μία πολύ φιλική σχέση εξαιτίας της κοινής παρουσίας τους στη σειρά Πέτα τη φριτέζα.

Στο κέντρο αυτό έγιναν τα αποκαλυπτήρια της σχέσης της Πλάκα. Από τότε οι δημόσιες έξοδοί τους είναι περιορισμένες στα δάκτυλα του ενός χεριού. Συνετέλεσε και η πανδημία, αλλά κυρίως γιατί κρατούν τη ζωή τους μακριά από τα φλας.

Κι έπειτα από 3 χρόνια κοινής πορείας δείχνουν έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.