Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Η εκπομπή θα ονομάζεται The Grandmother γιατί αφεντικό γενικών καθηκόντων είναι η γιαγιά»

23 Απριλίου 2021 18:15

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Η εκπομπή θα ονομάζεται The Grandmother γιατί αφεντικό γενικών καθηκόντων είναι η γιαγιά»

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης αποκάλυψε στην κάμερα του Ευτυχείτε πως η νέα του εκπομπή θα ονομάζεται The Grandmother

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Η εκπομπή θα ονομάζεται The Grandmother γιατί αφεντικό γενικών καθηκόντων είναι η γιαγιά». Η εκπομπή, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 7 Μαΐου και θα έχει μία ενδιαφέρουσα ιδιαιτερότητα, καθώς ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης θα έχει διπλό ρόλο. Θα εμφανίζεται ως συμπαρουσιαστής του εαυτού του, αφού δίπλα του θα είναι και η γνωστή γιαγιά… η περσόνα που έχει ο ίδιος δημιουργήσει από τους «Άγαμους Θύτες».

«Η γιαγιά συνοδεύει τους “Άγαμοι Θύται” εδώ και 30 χρόνια. Και μιας και έπρεπε να κάνω ένα late night αποφάσισε η γιαγιά να το διευθύνει εκείνη. Αυτό που θα μας διαφοροποιήσει είναι τα ενδιαφέροντα πρόσωπα που θα έχουμε ως καλεσμένους και η οπτική της γιαγιάς».

«Είμαι υπέρ του να κάνουν και οι ηθοποιοί τη δουλειά του παρουσιαστή. Το αποτέλεσμα θα μας κρίνει. Αν το κάνεις καλά ή κακά είναι δεκτή η κριτική».

«Δεν παρακολουθώ τα ριάλιτι και δεν το λέω από σνομπισμό. Βλέπω λιγότερη τηλεόραση χωρίς να ξέρω το γιατί. Τα ριάλιτι δεν είναι ελκυστικά για εμένα. Ίσως είναι η ηλικία μου, ίσως είναι για νεότερους ανθρώπους. Δεν τα απορρίπτω, αλλά το μόνο που θα μπορούσα να εκφράσω ως διαφωνία είναι το ότι είναι πάρα πολλά». Δήλωσε

https://streamable.com/29uz2h