Survivor 4: ο Τριαντάφυλλος επιμένει και θέλει να φύγει από το ριάλιτι! Σε ανοικτή γραμμή με την παραγωγή – Όλο το παρασκήνιο

25 Απριλίου 2021 08:20

Survivor 4: πιο βαρύ από ποτέ το κλίμα σε βάρος του Τριαντάφυλλου! Ανέλαβε δράση ο Ατζούν

Μήπως τα πράγματα είναι τελικά σοβαρά και ο Τριαντάφυλλος αποχωρήσει από το Survivor; Ειδικά τις τελευταίες ώρες έχει προκληθεί ένας πανικός στο διαδίκυτο με τις φήμες να δίνουν και παίρνουν. Πάντως, όποια κι αν είναι η αιτία, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ο τραγουδιστής έχει βάλει σκοπό να αποχαιρετήσει το ριάλιτι και τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Τριαντάφυλλος μάλιστα λέγεται ότι βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την παραγωγή για να γίνει η επιθυμία του πραγματικότητα. Ο γνωστός τραγουδιστής, μάλιστα, στα τελευταία επεισόδια ζητούσε από το κοινό να στηρίξει τους άλλους δυο υποψήφιους και όχι εκείνον. Λέγοντας πως πιθανή αποχώρησή του θα δυναμώσει την κόκκινη ομάδα για την οποία και ενδιαφέρεται.

Στη διάρκεια του Συμβουλίου του Νησιού, φάνηκε πως ο Τριαντάφυλλος περίμενε να ακούσει το όνομά του. Όμως, αυτό δεν συνέβη. Η έκπληξη στο πρόσωπό του φανέρωσε πως πράγματι ο γνωστός τραγουδιστής ήθελε να αποχωρήσει. Ενώ τα τελευταία 24ωρα για το συγκεκριμένο θέμα υπάρχει τεράστια φημολογία στο διαδίκτυο.

Ειδικότερα στα social media κυριαρχεί μια άποψη. Η οποία μάλιστα αν ευσταθεί αποτελεί και ιδιαίτερα σοβαρό συμβάν για τον γνωστό τραγουδιστή.

Survivor 4: πως ο Ατζούν μπλόκαρε τον Τριαντάφυλλο - η ρήτρα στο συμβόλαιό του που ενεργοποιήθηκε

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί ο Τριαντάφυλλος επικοινώνησε με την οικογένειά του και τη μητέρα του. Η οποία του μετέφερε κάτι πολύ σοβαρό που τον ωθεί στη αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο και στην επιστροφή στην Ελλάδα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τριαντάφυλλος έχει μπει σε συζητήσεις με την παραγωγή. Με στόχο να του επιτραπεί εν τέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Πάντως, δεν φαίνεται ότι οι λόγοι της αποχώρησης έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή του τραγουδιστή. Γιατί κυκλοφόρησαν φήμες που τον παρουσιάζουν ένα βήμα από τον χωρισμό με τη σύζυγό του, Δήμητρα.

Κι όλα αυτά μετά τα όσα συνέβησαν στο έπαθλο της επικοινωνίας.

«Εκεί που κερδίσαμε την επικοινωνία κι είμαι χαρούμενος, είχα άγχος και χτυπούσε η καρδιά μου επειδή είμαι ερωτευμένος κι αγαπάω.. Στέλνω το πρώτο μήνυμα στη γυναίκα μου αγάπη μου, ψυχή μου, λατρεία μου και περιμένω να δω αγάπη μου σε σκέφτομαι, σε θέλω, σε λατρεύω και μου λείπεις και τι βλέπω; Ένα Χα χα χα. Λέω με αγαπάς και μου γράφει να προσέχεις και κράτα γερά κι ήρεμα. Βρε Δήμητρα είναι δυνατόν μας βλέπει όλη Ελλάδα. Πες ένα μου έλειψες σε αγαπώ. Εσύ κορίτσι μου γλυκό είναι σαν να λες κάτσε εκεί που κάθεσαι, τέσσερις μήνες βρήκα την υγειά μου κι είμαι μια χαρά μόνη μου στο σπίτι και περνώ τέλεια δίχως να σε έχω στο κεφάλι μου. Παρ΄το χαλαρά λέει είναι ένα παιχνίδι», ανέφερε πικραμένος στην κάμερα ο Τριαντάφυλλος.

Πάντως, θέμα χωρισμού όπως λένε όσοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα δεν τίθεται ούτε κατά διάνοια.