‘Ελενα Ράπτη: σύννεφα στον γάμο της πανέμορφης βουλευτίνας; Τι τρέχει με εκείνη και τον Κίμωνα Μπάλλα

25 Απριλίου 2021 08:10

'Ελενα Ράπτη: σύννεφα στον γάμο της πανέμορφης βουλευτίνας; Τι τρέχει με εκείνη και τον Κίμωνα Μπάλλα

Τι συμβαίνει με την Έλενα Ράπτη και τον Κίμωνα Μπάλλα; Ο γάμος τους ήταν ξαφνικός και τους αιφνιδίασε όλους. Είχαν καταφέρει να κρατήσουν τη σχέση τους μυστική από όλους και δεν γνώριζε κανείς ότι είναι ζευγάρι. Και η απόφασή τους να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας ήταν ακόμη πιο αιφνιδιαστική για τους πολύ δικούς τους ανθρώπους. Αφού δεν ήταν ούτε ένα χρόνο μαζί.

Μάλιστα, κάποιες στενές φίλες της έμαθαν ότι παντρεύτηκε καιρό μετά το μυστήριο. Όταν εκείνη το αποκάλυψε με ανάρτησή της (συνοδευόμενη από φωτογραφίες με το νυφικό της που είχε την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη).

Το ίδιο αιφνιδιαστική πάντως είναι και η φημολογία που κυκλοφορεί πολύ έντονα τον τελευταίο καιρό ότι υπάρχουν (πολλά) σύννεφα στον γάμο τους.

Η ιστορία τους θυμίζει πολύ την ταινία «Bodyguard» με τον Κέβιν Κόστνερ και την αξέχαστη Ουίτνεϊ Χιούστον.

Εκείνη διάσημη βουλευτής κι εκείνος σωματοφύλακάς της. «Ήταν κοινή απόφαση ο γάμος να μείνει για εμάς. Το μοιραστήκαμε μόνο με τους γονείς και αδέρφια. Το κρατήσαμε για εμάς και ζήσαμε αυτή την προσευχή όπως την είχαμε ονειρευτεί. Το “ναι” το είπα αμέσως! Ούτε ένα χρόνο δεν ήμασταν μαζί πριν τον γάμο», είχε παραδεχθεί η Έλενα Ράπτη.

Και είχε αποκαλύψει ότι ένιωσε από την πρώτη στιγμή για τον Κίμωνα Μπάλλα ότι ήταν ο άνθρωπος της ζωής της.

Αφού είπε με χιούμορ ότι ο σύζυγός της δεν είναι ψηφοφόρος της, μια κι έχει τα εκλογικά του δικαιώματα στα Τρίκαλα, δήλωσε ότι το γεγονός ότι ο σύζυγός της ασχολείται με την ξυλογλυπτική και την αγιογραφία τους έφερε ακόμα πιο κοντά, αφού και η ίδια έχει πολύ καλή σχέση με τον Θεό.

Όλα έδειχναν ιδανικά, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα; Γιατί οι φήμες πυκνώνουν ότι υπάρχει πλέον θέμα. Το πόσο σοβαρό θα το δείξει ο χρόνος.

Η αλήθεια είναι ότι ο σύζυγος της βουλευτίνας εμφανίστηκε στις φωτογραφίες του γάμου, όμως στη συνέχεια «εξαφανίστηκε».

Επίσης, κάποιες αναρτήσεις της ωραίας Ελένης της ελληνικής Βουλής στα social media προκάλεσαν κάποια ερωτηματικά, την ώρα που εκείνος απουσιάζει από όλες τις εμφανίσεις και τις δραστηριότητες της Ράπτη.

Ούτε ως φύλακάς της, αφού όπως είχε αποκαλύψει η βουλευτίνα, μετά τον γάμο σταμάτησε να είναι στην ασφάλειά της.

Γύρω από την προσωπική ζωή τους και οι δύο προσπαθούν να την κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν υπάρχει περίπτωση να ειπωθεί κάτι επώνυμα.

Ίσα-ίσα που στις εμφανίσεις της η Ράπτη δείχνει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα στην προσωπική ζωή της. Τίποτα δεν μαρτυρά ότι ο γάμος της μπορεί να περνά κρίση.

Πάντως, ήδη στα πηγαδάκια της Βουλής αρχίζει να ακούγεται ότι υπάρχουν σύννεφα. Και μάλιστα πυκνά.

Κάποιες πληροφορίες από ανθρώπους που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, λένε ότι κάποιες κρίσεις ζήλιας απομάκρυναν το ζευγάρι μεταξύ τους.

Και πως όντως υπάρχει κρίση, αλλά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για το μέλλον του γάμου τους. Άλλωστε, όλοι οι γάμοι περνούν την κρίση τους.

Το θέμα είναι να έχουν τη διάθεση και τη δύναμη και οι δύο να την ξεπεράσουν.

Και οι δύο έχουν αποδείξει ότι είναι δυνατοί και μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που τους παρουσιάζονται.

Πηγή: εφημερίδα Spirto