Ηλιάνα Παπαγεωργίου: ποιος την έφερε πίσω στην αγκαλιά του Snik! Όλο το «καυτό» παρασκήνιο

26 Απριλίου 2021 09:20

Ποιοι χώρισαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου από τον Snik! Όλο το παρασκήνιο

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μέσα από τη δική της εκπομπή, θέλησε να δώσει απαντήσεις στις πληροφορίες που την ήθελαν να έχει χωρίσει από τον Snik.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδωσε τη δική της απάντηση στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Το οποίο νωρίτερα είχε μεταδώσει την είδηση ότι η Ηλιάνα και ο Snik χώρισαν. Και ότι την είδηση επιβεβαίωσε η μάνατζερ και καλή φίλη της, Ελενα Χριστοπούλου, λέγοντας ότι υπάρχουν σύννεφα στη σχέση.

Έτσι, λοιπόν, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε με θλιμμένο ύφος. Ενώ στο πλατό της εκπομπής έπαιζε το τραγούδι της Αντζελας Δημητρίου «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ».

Πρόσθεσε ότι όλα είναι καλά, χωρίς να θέλει να επεκταθεί στο θέμα, ενώ ευχαρίστησε τους συνεργάτες της. Επίσης, τόνισε ότι ουδέποτε η Ελενα Χριστοπούλου μίλησε για την προσωπική της ζωή, γιατί, πολύ απλά, είναι προσωπική.

«Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου για τη διακριτικότητά τους σε ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή μου, καλό ή κακό. Τις καλές και κακές ημέρες τις περνάμε μαζί, με αγαπάτε, με σέβεστε, θα την πω την αλήθεια μου, είναι όλα καλά. Μη στενοχωριέται κανένας. Κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, πρέπει να το πω αυτό. Ότι η Έλενα Χριστοπούλου ποτέ δεν έχει απαντήσει σε κάποιον ότι κάτι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή, γιατί πολύ απλά είναι προσωπική», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Snik: «Θέλω έναν μικρό Snik και η Ηλιάνα είναι κατάλληλη μαμά»

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν είμαι θλιμμένη, έχω βγάλει κριθαράκι, τα έχω πάθει όλα σήμερα, δεν είναι καλή ημέρα. Είστε μαζί μου εσείς και σας ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί από την ώρα που ακούστηκαν αυτά τα δημοσιεύματα με κάνετε να γελάω με την ψυχή μου και σας ευχαριστώ πολύ».

Η αλήθεια είναι ότι η Ηλιάνα και ο ράπερ δεν χώρισαν στην ουσία ποτέ, αλλά ένα ερωτικό καυγαδάκι μεγαλοποιήθηκε.

Οι δύο τους είχαν μια μέρα μια πολύ έντονη διαφωνία. Για να αποφευχθεί ένας μεγάλος καυγάς, το μοντέλο και παρουσιάστρια έφυγε από το σπίτι τους στην Πεντέλη.

Και πήγε στο σπίτι της καλής της φίλης και μάνατζέρ της, Έλενας Χριστοπούλου.

Εκεί, πράγματι η Έλενα Χριστοπούλου έκανε μια «παρέμβαση» στην προσωπική ζωή της Ηλιάνας, όχι όμως με τον τρόπο που μεταφέρθηκε.

Αντιθέτως, την προέτρεψε να επιστρέψει στην κοινή της στέγη με τον ράπερ, γνωρίζοντας η ίδια πόσο ερωτευμένοι είναι οι δύο τους.

Αυτός ο μίνι-χωρισμός δεν κράτησε περισσότερο από 24 ώρες. Και δεν ήταν χωρισμός, αλλά μια μικρή σύγκρουση χωρίς ουσία, από αυτές που όντως συμβαίνουν πολύ συχνά ανάμεσα στα ερωτευμένα ζευγάρια.

Η Ηλιάνα επέστρεψε στην αγκαλιά του αγαπημένου της και οι δύο τους συνεχίζουν ανέφελα να ζουν την ευτυχία τους…

Πηγή: περιοδικό Ciao