Survivor 4 – Γιώργος Λιανός: «Χθες έπεσε παντόφλα στον Σάκη από τη Μαριαλένα»

27 Απριλίου 2021 14:15

Survivor 4 - Γιώργος Λιανός: «Χθες έπεσε παντόφλα στον Σάκη από τη Μαριαλένα»

Σε ένα ξεχωριστό ριάλιτι από αυτό του Survivor 4 έχει εξελιχθεί η σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Πλέον όλοι θέλοντας και μη έχουν γίνει μάρτυρες της σχέσης τους. Τόσο αυτής που είχαν πριν μπουν στο παιχνίδι, όσο και αυτής που παρακολουθούν από το Survivor 4 κι ο Γιώργος Λιανός έχει τις λεπτομέρειες.

Survivor 4 – Γιώργος Λιανός: «Χθες έπεσε παντόφλα στον Σάκη από τη Μαριαλένα». Ο Γιώργος Λιανός μάλιστα δίνει κάθε τόσο τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες στις τηλεφωνικές συνδέσεις του.

Για το καβγαδάκι που είχαν ο Σάκης Κατσούλης με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά το αγώνισμα της ασυλίας, μίλησε ο Γιώργο; Λιανός. Αλλά και σε όσα συμβαίνουν στην παραλία του Αγίου Δομίνικου στο Survivor. Το πρωί της Μεγάλη Τρίτης ο Γιώργος Λιανός μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Sfera 102,2.

Στο απόσπασμα που φιλοξένησε η εκπομπή «Ευτυχείτε» ο Γιώργος Λιανός σχολίασε το «ερωτικό καβγαδάκι» του Σάκη και της Μαριαλένας. «Όλη η συμπεριφορά δείχνει ότι είναι πολύ κοντά. Χθες έπεσε πάντως πολύ παντόφλα. Του έκανε πολύ μανούρα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Το περιβόητο περιστατικό με την πολυθρόνα, έχει απασχολήσει αρκετά τις πρωϊνές εκπομπές.

Αναφερόμενος και στην αποχώρηση της Μεγάλης Τετάρτης ο παρουσιαστής είπε ότι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, αλλά ο ίδιος ανέφερε όλο νόημα ότι πιστεύει πως θα αποχωρήσει ο… Ντάνος.

https://streamable.com/3x9tt1

Ακολουθήστε μας στο Google News