Masterchef 5: η συμμαχία του Ιωάννη και του Διονύση εναντίον της Μαρίνας – Προσπαθούν να χειριστούν τα σχόλια στο Twitter

28 Απριλίου 2021 16:15

Masterchef 5: η συμμαχία του Ιωάννη και του Διονύση εναντίον της Μαρίνας - Προσπαθούν να χειριστούν τα σχόλια στο Twitter

Η Μαρίνα του Masterchef 5 που είχε την καλύτερη προσπάθεια στο mystery box. Tο πλεονέκτημά της στο τεστ δημιουργικότητας ήταν να μοιράσει ένα ένα τα δέκα ψάρια στους συμπαίκτες της.

Masterchef 5: η συμμαχία του Ιωάννη και του Διονύση εναντίον της Μαρίνας για τα σχόλια στο Twitter

Η παίκτρια που ήταν μισητή στο Twitter επέστρεψε πριν δύο εβδομάδες στο ριάλιτι μαγειρικής μαζί με τον Ιωάννη.

«Γέλα παλιοκ@#####» είπε και λίγο αργότερα το παράλλαξε σε «γέλα, ζώον όρθιον». Αυτή ήταν η αντίδραση του Ιωάννη όταν αντίκρυσε την Μαρίνα να γελάει μοιράζοντας τα ψάρια για την επόμενη δοκιμασία. Αυτό έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα στα πληκτρολόγια των χρηστών.

Ο Διονύσης κι ο Ιωάννης  έχουν απόλυτη γνώση των σχολίων που γίνονται στο Twitter. Η Μαρίνα που έχει ενημερωθεί κι αυτή, έχει επιστρέψει καυστική μεν αλλά πιο μαζεμένη μέσα στο ριάλιτι. Ενώ ο Ιωάννης επέστρεψε πιο επικριτικός από ποτέ.

Masterchef 5: η συμμαχία του Ιωάννη και του Διονύση εναντίον της Μαρίνας - Προσπαθούν να χειριστούν τα σχόλια στο Twitter

Ο Ιωάννης φαίνεται να έχει ενημερώσει και τον Διονύση για τα σχόλια που γίνονταν εναντίον της Μαρίνας, οπότε οι δύο παίκτες έχουν κάνει έναν άτυπο πόλεμο με σχόλια κατά της Μαρίνας.

Αυτό που δεν ξέρουν είναι πως οι χρήστες στο Twitter καταλαβαίνουν πολύ καλά το παιχνίδι τους. Και οι τρεις βρίσκονται στο στόχαστρο του τηλεοπτικού κοινού.

Το κοκκάλι που έδωσε η Μαρίνα στον Ιωάννη να μαγειρέψει όχι μόνο τον δυσκόλεψε αλλά τον έστειλε και στον τάκο μαζί με την Ανούς και τον Τζιοβάνι.

Ιωάννης και Διονύσης παραδέχτηκαν on camera πως θα μιλήσουν στο σπίτι χωρίς κάμερες στη Μαρίνα. Αυτό εξόργισε το Twitter, ενώ ο Ιωάννης που στα όνειρά του είναι να κερδίσει αστέρι Michelin, αλλά και το γεγονός πως έχει δουλέψει στο Miami έκανε τους χρήστες στο Twitter να οργιάσουν με επικά σχόλια.

Ο Ιωάννης είναι πάντως 8η φορά υποψήφιος προς αποχώρηση!

Ακολουθήστε μας στο Google News