Αντωνία Καλλιμούκου: Παραμένει στο πλευρό του Νίκου Παραδείση & αλλάζει καριέρα (φωτογραφίες)

3 Ιουνίου 2019 14:00

Ο έρωτας την άλλαξε. Kάποτε τη βλέπαμε σε κοσμικά στέκια στο Ψυχικό, στο Κολωνάκι, στην Μύκονο. Όχι πια. Το μοντέλο Αντωνία Καλλιμούκου, που στο παρελθόν υπήρξε και συγγραφέας παιδικών βιβλίων, παραμυθιών πλέον είναι εξαφανισμένη.

Έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της, παραμένει, όμως, ερωτευμένη με τον επιχειρηματία Νίκο Παραδείση. Και εξακολουθεί ν’ απέχει απ’ τα κοσμικά events, κάτι που προφανώς τής έχει κάνει καλό. Η Αντωνία, που ένα φεγγάρι διετέλεσε και παρουσιάστρια, καθημερινά σηκώνεται πρωί-πρωί και σπεύδει σε γνωστό δικηγορικό γραφείο της Αθήνας, όπου και εργάζεται

 

Ο έρωτας την άλλαξε

«Αυτή η αλλαγή ήταν απαραίτητη για την Αντωνία, η οποία είναι ένα συγκροτημένο άτομο που πατά γερά στα πόδια της και δεν είχε επηρεαστεί από τον λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ», περιγράφει στη Real News  οικείο της πρόσωπο και συνεχίζει: «Η σχέση της με τον Νίκο πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Ζουν έναν μεγάλο έρωτα και πλέον, έπειτα από τρία χρόνια, διαμορφώνουν από κοινού την καθημερινότητά τους και προγραμματίζουν μια κοινή πορεία».

Άλλωστε, η πληρότητα στην προσωπική της ζωή ήταν και ο παράγοντας που την οδήγησε να κάνει τη στροφή στα επαγγελματικά της.