Κώστας Βουτσάς: αμέσως μετά το Πάσχα η αγωγή της Σάντρας κατά της δεύτερης γυναίκας του ηθοποιού

30 Απριλίου 2021 09:30

Κώστας Βουτσάς: η κόρη του Σάντρα στέλνει στα δικαστήρια τη δεύτερη γυναίκα του ηθοποιού Θεανώ Παπασπύρου

Πόλεμος χωρίς τέλος. Η διαμάχη για τους πίνακες του Κώστα Βουτσά όλα δείχνουν παίρνει τον δρόμο της Δικαιοσύνης αμέσως μετά το Πάσχα. Η κόντρα είναι ανάμεσα στη Σάντρα Βουτσά και τη Θεανώ Παπασπύρου. Χθες σας αποκαλύψαμε ότι θα υπάρξουν νομικές ενέργειες από πλευράς της Σάντρας. Πλέον αυτές είναι άμεσες.

Η μεγάλη κόρη του αείμνηστου ηθοποιού και της Έρρικας Μπρόγιερ ζητά από τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της (μητέρα των αδελφών της Νικολέττας και Θεοδώρας) να μοιράσει τους πίνακες μεγάλης αξίας. Σε εκείνη και τις αδελφές της. Τους είχε δώσει στη Θεανώ ο πατέρας της για να τους φυλάξει.

Η συλλογή του περιλαμβάνει περισσότερα από 70 έργα πολύ γνωστών ζωγράφων, με κάποια από αυτά μάλιστα να είναι πολύ μεγάλης αξίας.

Καθώς περιλαμβάνει πίνακες του Νίκου Εγγονόπουλου, του Γιάννη Γαϊτη, του Αλέκου Φασιανού, του Κωνσταντίνου Βολανάκη και πολλών άλλων πολύ σημαντικών Ελλήνων και ξένων δημιουργών.

Ο Κώστας Βουτσάς ήθελε όπως λέει η Σάντρα, αυτός ο «θησαυρός» να μοιραστεί στα παιδιά του. Και μάλιστα, για να μην αδικηθεί κανείς, αυτό να γίνει με κλήρωση.

Μετά τον θάνατό του όμως τα πράγματα δεν έγιναν όπως ήθελε. Όπως καταγγέλλει η μεγάλη του κόρη, η δεύτερη γυναίκα του πατέρα της, δεν τους παραχωρεί στα παιδιά του, λέγοντας ότι είναι δικοί της. Οι πίνακες βρέθηκαν στα χέρια της Θεανώς, γιατί όπως έχει πει, είχε βρει τον κατάλληλο χώρο για να φυλαχθούν.

Η Σάντρα Βουτσά όπως αναφέραμε απευθύνθηκε στον γνωστό δικηγόρο, Βασίλη Καπερνάρο για τις επόμενες κινήσεις της. Κι αυτό γιατί η Θεανώ Παπασπύρου δεν συζητά το θέμα και δεν εμφανίζει τους πίνακες.

Ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος, αφού μελέτησε όλα τα στοιχεία, δήλωσε στην On Time ότι είναι θέμα χρόνου για να προχωρήσει στις νομικές ενέργειες που έχει σκοπό να κάνει. «Οπωσδήποτε θα γίνουν νομικές ενέργειες, είναι θέμα χρόνου. Μόλις έχω όλα τα στοιχεία που θέλω, θα προχωρήσουμε άμεσα».

Και όλα δείχνουν ότι η πρώτη αγωγή θα «σκάσει» αμέσως μετά το Πάσχα. Η Σάντρα δεν θέλει να καθυστερεί άλλο την υπόθεση.