Survivor 4 – Αλέξης Παππάς: «Είχε παραγίνει το θέμα ανάμεσα σε εμένα και τον Τζέιμς. Είχε κουράσει και εμένα τον ίδιο»

30 Απριλίου 2021 14:45

Survivor 4: σκάει νέα βόμβα! Ο Αλέξης Παππάς στη θέση του Τζέιμς Καφετζή;

Ο Αλέξης Παππάς μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για το τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από το Survivor 4.

Survivor 4 – Αλέξης Παππάς: «Είχε παραγίνει το θέμα ανάμεσα σε εμένα και τον Τζέιμς. Είχε κουράσει και εμένα τον ίδιο»

“Οι πιθανότητες να φύγω στο μυαλό μου ήταν απειροελάχιστες. Είχα αφήσει και κάποια υπονοούμενα πως μέχρι το Πάσχα θα δούμε ποιος θα πάει σπίτι του να φάει το αρνί. Τελικά ήμουν εγώ αυτός!” είπε γελώντας ο Αλέξης Παππάς.

Είχε ο κόσμος την κατάλληλη ευκαιρία να σταματήσει αυτή η

Για τους πανηγυρισμούς των μπλε κατά την αποχώρησή του, ο Αλέξης Παππάς τόνισε ότι “θα το ακούω στα όνειρά μου”. Ενώ ανέφερε πως “τα παιδιά της αντίπαλης ομάδας έχουν πολλούς λόγους που ήθελαν να φύγω. Δεν ξέρω τι έγινε όταν έφτασαν στις καλύβες τα παιδιά. Σίγουρα θα έστησαν πάρτι μεγάλο εκεί”

“Ήταν περισσότερο κίνητρο, τον τελευταίο καιρό, να φέρω τον Τζέιμς σε μια προσωπική μονομαχία και να δούμε τι θα γίνει, παρά να φτάσω στον τελικό. Αν έφευγε ο Τζέιμς από την εξίσωση, θα ήταν σίγουρο πως θα φτάσω τελικό. Αν έφευγα εγώ, τότε έφτασα τα πράγματα στα άκρα, έγινε η μονομαχία και με ψηλά το κεφάλι έχασα”.

“Το μήνυμα είναι πως είχε παραγίνει το θέμα ανάμεσα σε εμένα και τον Τζέιμς. Είχε κουράσει και εμένα τον ίδιο. Είχε ο κόσμος την κατάλληλη ευκαιρία να σταματήσει αυτή η διαμάχη. Βαριόμουν να αναφέρω το όνομά του” πρόσθεσε, ενώ συνέχισε: “Και ο Νίκος Μπάρτζης και ο Κώστας και ο Τζέιμς είναι σίγουρα παιδιά τα οποία έχουν ακούσει την άποψη του Παππά περισσότερο από την ειλικρινή άποψη του Παππά. Έχω έναν τρόπο να μεταφέρω την αλήθεια και να κόβει τα γόνατα. Το όνομα μου έπαιξε πάρα πολλές φορές στο μυαλό τους και στο στόμα τους ακόμα και την ώρα που κοιμόνταν. Είναι σίγουρο αυτό!”.