Άγριες μέλισσες σπόιλερ: η μεγάλη ανατροπή στη σχέση του Μελέτη με τον Δούκα και η οριστική ρήξη με την Ανέτ

1 Μαΐου 2021 08:45

Άγριες μέλισσες σπόιλερ: η μεγάλη ανατροπή στη σχέση του Μελέτη με τον Δούκα και η οριστική ρήξη με την Ανέτ

Από σαράντα κύματα έχει περάσει η σχέση του Μελέτη με τον Δούκα μετά την αποκάλυψη ότι η Ανέτ είναι η μητέρα του. Η ώρα της αλήθειας για τη δολοφονία του Θέμελη φτάνει με τον Μελέτη να μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του.

Ο Μελέτης μαθαίνει λοιπόν ότι ο Δούκας δολοφόνησε τον Θέμελη με το δηλητήριο. Και η συζήτηση που θα ακολουθήσει θα είναι με πολύ βαριές κουβέντες.

Θα ειπωθούν σκληρά λόγια με τον Δούκα να αποκαλύπτει στον Μελέτη ότι είναι παιδί βιασμού. Ότι δηλαδή ο Σωκράτης Θέμελη βίασε την Ανέτ. Ο Μελέτης συγκλονίζεται και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Από εκεί κι πέρα έρχεται η μεγάλη ανατροπή. Ο Μελέτης δεν θα στραφεί εναντίον του, το αντίθετο μάλιστα. Θα δηλώσει πίστη στον Δούκα για μια ακόμη φορά αφού θα αναγνωρίσει το γεγονός ότι εκείνον τον μεγάλωσε.

Σε αντίθεση με τον Δούκα, ο Μελέτης έρχεται σε ανοικτή ρήξη με την Ανέτ. Δεν μπορεί να δεχτεί πως η Ανέτ του είπε τόσα ψέματα. Αν ήξερε εξ αρχής την αλήθεια για τον πατέρα του, δεν θα επιχειρούσε να τον γνωρίζει.

Το κυριότερο; Δεν θα είχε μέσα του την ελπίδα πως θα γίνουν οικογένεια. Αυτό τον ισοπεδώνει, με αποτέλεσμα να ξεσπάει. Όταν η Ανέτ θα τρέξει να τον συναντήσει, ο Μελέτης θα δώσει τη χαριστική του βολή.

Θα φωνάξει στην Ανέτ να φύγει από κοντά του, βρίζοντάς τη. Δεν θα διστάσει να την αποκαλέσει “σκύλα” ενώ θα ευχηθεί να μη τον είχε γεννήσει ποτέ! Η Ανέτ, ακούγοντας αυτά τα φρικτά λόγια, καταρρέει. Νιώθει πως όσα προσπαθούσε επί χρόνια να χτίσει με τον γιο της, γκρεμίστηκαν σε μια στιγμή.