Άγριες Μέλισσες – Γιώργος Γεροντιδάκης: «Η σχέση του Μελέτη με την Πηνελόπη δεν μπορεί να σβήσει εύκολα»

1 Μαΐου 2021 16:15

Άγριες Μέλισσες - Γιώργος Γεροντιδάκης: «Η σχέση του Μελέτη με την Πηνελόπη δεν μπορεί να σβήσει εύκολα»

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκαλύπτει τις αντιδράσεις του Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες σε όσα κάνει ο Δούκας Σεβαστός. Φορτίζεται ψυχικά από όσα συμβαίνουν και αποφασίζει να αφήσει προς το παρόν την Πηνελόπη.

Άγριες Μέλισσες – Γιώργος Γεροντιδάκης: «Η σχέση του Μελέτη με την Πηνελόπη δεν μπορεί να σβήσει εύκολα»

Ποια θα είναι η αντίδραση του Μελέτη στην αποκάλυψη ότι ο Δούκας δολοφόνησε τον Θέμελη;
“Αυτό είναι λίγο δύσκολο, γιατί, όπως καταλαβαίνετε, ο κόσμος του Μελέτη τη φετινή χρονιά έχει ανατραπεί τελείως. Είναι ο δεύτερος πατέρας του αυτός που έχει διαπράξει το συγκεκριμένο έγκλημα. Το θέμα είναι πώς θα αντιδράσει σε γενικότερο επίπεδο, το πόσο θα τον διαφοροποιήσει σε σχέση με αυτό που έχει στο μυαλό του τη συγκεκριμένη στιγμή. Οπότε φαντάζομαι ότι θα υπάρξει μια έκρηξη και θα αλλάξουν οι ισορροπίες σε όλη την οικογένεια”.

– Θα τον καταγγείλει ή όταν μάθει ότι είναι ο Θέμελης ο βιαστής της μητέρας του θα κάνει πίσω;
“Δεν ξέρω αν θα τον καταγγείλει, σίγουρα θέλει να μάθει την αλήθεια και η αλήθεια πονάει. Είναι δύσκολο να καταγγείλει τον δεύτερο πατέρα του ή να ταχθεί ενάντια στη μητέρα του ή σε όλη την οικογένεια. Είναι μια κατάσταση πολύ δύσκολη”.

Άγριες Μέλισσες - Γιώργος Γεροντιδάκης: «Η σχέση του Μελέτη με την Πηνελόπη δεν μπορεί να σβήσει εύκολα»

– Θα δούμε τον Μελέτη να έρχεται σε κόντρα και με τον Κωνσταντή;

“Νομίζω ότι γενικώς η ψυχοσύνθεσή του αυτή τη στιγμή είναι ασαφής, οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε για σίγουρα πράγματα. Το μυαλό του τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, οι πληροφορίες που δέχεται είναι συνεχόμενες. Ίσως με τον Κωνσταντή έχει κι άλλα πράγματα, όπως το γεγονός ότι δεν πιστεύει ότι του έχει σταθεί τόσο πολύ σαν φίλος στην ιστορία με τον πατέρα του. Οπότε θα έχουμε συγκρούσεις σε όλα τα επίπεδα, με όλους τους χαρακτήρες που έχουν να κάνουν με αυτή την ιστορία”.

– Με την Πηνελόπη θα συνεχίσει να επιμένει;
“Όλα σχετίζονται με την αποκάλυψη. Ο Μελέτης την άφησε ελεύθερη να επιλέξει αυτό που ήθελε να κάνει στη ζωή της. Η Πηνελόπη ζήτησε διαζύγιο από τον άντρα της κι έχει επιστρέψει στο σπίτι των Σεβαστών. Νομίζω ότι είναι μια σχέση, η οποία δεν μπορεί να σβήσει έτσι εύκολα. Οι σχέσεις δεν αλλοιώνονται ανάλογα με τα δεδομένα, υπάρχουν και άνθρωποι που μένουν πιστοί και αφοσιωμένοι στην αγάπη. Το μοναδικό φωτεινό σημείο που μπορεί να έχει στη ζωή του ο Μελέτης, είναι η Πηνελόπη και ειδικά τη συγκεκριμένη στιγμή. Δεν λέω ότι θα την αφήσει, αλλά σίγουρα δεν θα την ενοχλεί. Ο Μελέτης είναι λακωνικός και “Σπαρτιάτης”, οπότε έχει μάθει να διεκδικεί με μεγάλη επιμονή, όχι όμως να πιέζει”. Είπε στον Τηλεθεατή.