Ιωσήφ Μαρινάκης – Χρύσα Καλπάκη: Όλο το παρασκήνιο του διαζυγίου που έπεσε σαν βόμβα στη showbiz! Υπήρχε τρίτο πρόσωπο;

3 Μαΐου 2021 09:30

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον γάμο τους και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας.

Η πληροφορία έκανε λόγο για βελούδινο χωρισμό ανάμεσα στον Ιωσήφ Μαρινάκη και τη Χρύσα Καλπάκη.

«Ναι έχουμε χωρίσει. Ήμασταν δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια μαζί. Υπάρχει όμως πολλή αγάπη. Ο Ιωσήφ θα είναι ο άνθρωπος μου για μια ζωή», είπε η Χρύσα Καλπάκη στη Φαίη Σκορδά.

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά τόνισε πως δεν υπήρξε κάποιος καυγάς ή κάτι συγκεκριμένο ανάμεσα στο ζευγάρι. Και η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να πάρει την αποφασίσει να χωρίσει. Ακόμη, η Χρύσα Καλπάκη αποκάλυψε στην παρουσιάστρια ότι υπάρχει επικοινωνία με τον Ιωσήφ Μαρινάκη και ότι οι δύο τους μιλάνε στο τηλέφωνο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το Νοέμβριο του 2014 στη Νέα Υόρκη. Έχοντας μάρτυρες τους στενούς τους φίλους, Πάνο Σταυριανό και Νίκο Καρβέλα.

Ακολούθως, η Χρύσα Καλπάκη και ο Ιωσήφ Μαρινάκης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 31 Ιουλίου 2016. Και αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Ιωσήφ Μαρινάκης - Χρύσα Καλπάκη: Νέες πληροφορίες για το χωρισμό τους - «Υπήρχαν ζητήματα και...»

Ο θρησκευτικός τους γάμος πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2016 στα Χανιά. Με κουμπάρους την Μελίνα Ασλανίδου, την Μαρία Κονίδη, τον Ζαχαρία Κουγιουμτζή, την Συλβάνα Ρίζου και την Νάνσυ Σπυράκου.

Οι δύο τους είχαν ανακοινώσει τον δεύτερο γάμο τους με ένα εντυπωσιακό video εμπνευσμένο από την ταινία «Η νεράιδα και το παλικάρι». Το οποίο είχε γίνει viral και είχε απασχολήσει lifestyle εκπομπές.

Οι δύο τους επιμένουν ότι ο χωρισμός τους ήταν βελούδινος και ότι κανένα τρίτο πρόσωπο δεν μπήκε ανάμεσά τους. Οι πληροφορίες όμως λένε ότι τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι είχε απομακρυνθεί. Κάνοντας έτσι «χώρο» για να μπει ανάμεσά τους μια άλλη γυναίκα.

Μια γυναίκα που τάραξε ακόμη περισσότερο τα ήδη ταραγμένα νερά και ουσιαστικά αποτέλεσε την αφορμή για να τελειώσει μια σχέση και ένας γάμος για τον οποίο το τέλος ήταν ήδη προδιαγεγραμμένο.

Πάντως, το ζευγάρι έχει όντως επαφές και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ελπίζουν να καταφέρουν να κάνουν την ανατροπή και να τα ξαναβρούν.

Αν και άτομα από το πολύ στενό τους περιβάλλον λένε ότι ο χωρισμός είναι οριστικός και αμετάκλητος και μια επανασύνδεση είναι πολύ απίθανη…

Πηγή: περιοδικό Ciao