Ο μιντιάκιας: η στροφή της ΕΡΤ στα ριάλιτι, οι τρεις που έκλεισαν στις Άγριες μέλισσες και η «απάντηση» της Τσιμτσιλή

4 Μαΐου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: η στροφή της ΕΡΤ στα ριάλιτι, οι τρεις που έκλεισαν στις Άγριες μέλισσες και η «απάντηση» της Τσιμτσιλή

H ΕΡΤ φιλοδοξεί να εντάξει στο πρόγραμμά της ένα επιτυχημένο show του BBC με τίτλο “All Together”. Πρόκειται για ένα τραγουδιστικό show ταλέντων που έχει “ταξιδέψει” ήδη σε 14 χώρες και παρουσιάζει διαγωνιζόμενους που κρίνονται από μία επιτροπή 100 ειδικών από τον χώρο του θεάματος. Πάντως μέχρι στιγμής το υψηλό κόστος του show είναι μεγάλο θέμα για την ΕΡΤ,

H Σοφούλα αφήνει το μοναστήρι και επιστρέφει στο Διαφάνι. Και όπως λένε τα spoilers παντρεύεται τελικά τον Άγγελο. Τι σημαίνει αυτό; Και οι δύο θα είναι και την τρίτη σεζόν στις Άγριες μέλισσες. Ο τρίτος που έκλεισε είναι ο Γιάννης Βασιλώττος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιβεβαίωσε αυτό που σας είχαμε αποκαλύψει. Ότι δηλαδή ο Alpha έκανε πρόταση να αλλάξει ώρα το Happy Day. Μπορεί η παρουσιάστρια να μην το είπε ξεκάθαρα στη συνέντευξή της αλλά η απάντησή της ήταν αρνητική. Και παρά τις πιέσεις, δεν άλλαξε γνώμη.

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει το κρίσιμο ραντεβού της Μαρίας Μπεκατώρου με τον ΑΝΤ1. Πάντως αν δεν αλλάξει κάτι και η πρόταση μείνει μόνο στο Ελλάδα έχεις ταλέντο, δεν θα υπάρξει αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις.

Στη νέα σειρά «Σασμός» που θα δούμε στις οθόνες μας από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον Alpha, έκλεισε να παίξει σε πρωταγωνιστικό ρόλο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός Δημήτρης Ήμελλος.

Ποια πανελίστρια έχει κάνει άνω κάτω την εκπομπή της αλλά και το κανάλι; Και λέει ότι έχει κλείσει μεγάλη μεταγραφή τη νέα σεζόν; Βέβαια, για να κλείσει πρέπει και να μιλήσει με την παρουσιάστρια. Γιατί δεν νομίζω να έχει πέσει ούτε τηλεφώνημα για χρόνια πολλά.

Είναι οριστικό. Η Φάρμα θα ρίξει τίτλους τέλους με το φινάλε της σεζόν. Και δεν θα τη δούμε του χρόνου. Τα νούμερα που κάνει δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που περίμενε ο ΑΝΤ1 και ψάχνεται ήδη το ριάλιτι που θα την αντικαταστήσει.