Masterchef 5: μια γλώσσα καθόρισε την τελική 9άδα και δεν ήταν αυτή της Μαρίνας – Αποχώρησε η Ανούς

6 Μαΐου 2021 08:10

Masterchef 5: μια γλώσσα καθόρισε την τελική 9άδα και δεν ήταν αυτή της Μαρίνας - Αποχώρησε η Ανούς

Ο Ιωάννης, ο Τζιοβάνι και η Ανούς ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Masterchef 5. Ένας από τους τρεις αποχώρησε λίγο πριν την τελική εννιάδα.

Masterchef 5: μια γλώσσα καθόρισε την τελική 9άδα και δεν ήταν αυτή της Μαρίνας – Αποχώρησε η Ανούς. Οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν αντιμέτωποι σε μία ξεχωριστή μαγειρική δοκιμασία. Με πιάτο αντιγραφής που το βασικό υλικό ήταν η γλώσσα από μοσχάρι. Η Ανούς φάνηκε να απολαμβάνει πολύ την δοκιμασία, αφού της άρεσε σαν πιάτο.

Μετά τις καταγγελίες στο twitter, οι κριτές τόνισαν ότι η συνταγή του Τζιοβάνι είναι μεταφρασμένη…

Οι τρεις υποψήφιοι προσπάθησαν να συντονίσουν τις κινήσεις τους και να φέρουν εις πέρας τη μαγειρική δοκιμασία. Προσπαθώντας να διαχειριστούν το άγχος, την ένταση και την αγωνία τους. Το καλύτερο πιάτο άνηκε στον Ιωάννη, συνεπώς ο ίδιος θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο παιχνίδι.

Ωστόσο λάθη τεχνικά αλλά και το γεγονός ότι η τερίνα δεν ήταν στην θέση της, έβαλαν την ίδια σε δυσμενή θέση. Από τους τρεις με το καλύτερο πιάτο εξαιρέθηκε ο Γιάννης κι ανάμεσα σε Τζιοβάνι και στην Ανούς αποχώρησε η τελευταία, παρόλο που της είχε δώσει το γούρι του ο Διονύσης!

Ο Τζιοβάνι και η Ανούς έφτασαν στην τελική δυάδα, με το πιάτο της δεύτερης να έχει τις περισσότερες αστοχίες και έτσι να αποχωρεί από τον Masterchef 5.

Η Ανούς Χεριμιάν δεν έχασε στιγμή το χαμόγελό της, αφού – όπως εξομολογήθηκε – έζησε μια σπουδαία εμπειρία.