Κρατερός Κατσούλης: η πρώτη του δημοσίευση μετά από την ανακοίνωση της αποχώρησης από την Φωλιά των ΚουΚου

6 Μαΐου 2021 14:45

Κρατερός Κατσούλης: η πρώτη του δημοσίευση μετά από την ανακοίνωση της αποχώρησης από την Φωλιά των ΚουΚου

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής της επιτυχημένης Φωλιάς των ΚουΚου τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να αποχωρήσει. Σε κλίμα έντονης συγκίνησης ανακοίνωσε χθες το πρωΐ την αποχώρησή του. Ο Κρατερός Κατσούλης μαζί με την σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου κρατούν συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό στου Star. Καλημερίζουν τους τηλεθεατές γεμίζοντας τα πρωϊνά με ενδιαφέροντα θέματα.

Κρατερός Κατσούλης: η πρώτη του δημοσίευση μετά από την ανακοίνωση της αποχώρησης από την Φωλιά των ΚουΚου. «Ήθελα να ετοιμάσω κάτι, αλλά δε μπόρεσα. Θα το πω πολύ απλά. Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα στη Φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν 7 χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει.» είπε στον αέρα της εκπομπής.

Με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram εξήγησε τους λόγους για την απόφασή του. Χαρακτηριστικά έγραψε:

Ένας κύκλος ολοκληρώνεται ,ένας νέος ,σχεδόν ,αρχίζει ή συνεχίζεται…! Ευγνώμων για όλα. Και πριν απο όλα και πάνω απο όλα για τις ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργήσαμε και συμπορευτήκαμε. Εμείς οι ίδιοι είναι που δίνουμε αξία στην κάθε μέρα μας. Με μια θετική μάτια ,ένα χαμογελο, την παρουσία μας και το ενδιαφέρον μας ο ένας για τον άλλο. Πάντα θα βρισκόμαστε με κάποιον τρόπο και θα επικοινωνούμε. Η επιλογή είναι δίκη μας. Με αγάπη και φως . Σας ευχαριστώ έναν έναν και όλους μαζί .
Καλή αντάμωση

https://www.instagram.com/p/COgJ8WNHuDs/?utm_source=ig_web_copy_link