8 Λέξεις: η αστυνομία εντοπίζει τα κλοπιμαία κοσμήματα και τα επιστρέφει στον Άκη

6 Μαΐου 2021 18:45

8 Λέξεις: η αστυνομία εντοπίζει τα κλοπιμαία κοσμήματα και τα επιστρέφει στον Άκη

8 Λέξεις: O Δημοσθένης κι η Ναυσικά δυσκολεύονται να συνηθίσουν τη νέα κατάσταση και δεν ξέρουν αν έχει πλέον προοπτική η σχέση τους.

8 Λέξεις: η αστυνομία εντοπίζει τα κλοπιμαία κοσμήματα και τα επιστρέφει στον Άκη

Η Μαίρη εξομολογείται στον Μάρκο πως ο σύντροφός της είναι φυλακή αλλά δεν τον έχει ξεπεράσει ακόμα. Η Βικτώρια μαθαίνει πως ο Μιχαήλ της είπε ψέματα και γίνεται έξω φρενών ενώ εκείνος προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ο Αιμίλιος λέει στη Μάγδα ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη και δεν θέλει να υπογράψει το διαζύγιο. Ο Παύλος φλερτάρει ανοιχτά με την Ελισάβετ. Αλλά όταν το μαθαίνει η Ηλιάνα γίνεται έξαλλη. Ο Μιλτιάδης με την Κατερίνα πηγαίνουν στην Κέρκυρα για τον γάμο του Φρίξου.

Ενώ η Έλλη ετοιμάζεται για τον γάμο της, η ένταση ανάμεσα στην Έλλη και τον Φρίξο συνεχίζεται. Εντωμεταξύ, η Κατερίνα θυμώνει όταν συνειδητοποιεί πως στο νησί βρίσκεται κι ο Άλκης, καλεσμένος από την Ιφιγένεια.

Η αστυνομία εντοπίζει τα κλοπιμαία κοσμήματα και τα επιστρέφει στον Άκη. Ο Σίμος ενημερώνει την Εύα ότι η απεργία πείνας της Ολυμπίας καλά κρατεί κι αποφασίζουν να την φέρει πίσω το συντομότερο δυνατόν.

Η Ηλιάνα παρακολουθεί τις συνομιλίες του Δημήτρη και της Μαίρης. Χωρίς όμως να έχει καταφέρει να εντοπίσει ακόμα για τι κομπίνα πρόκειται. Η Ναυσικά, με βαριά καρδιά, ξεκαθαρίζει στον Δημοσθένη πως η σχέση τους πρέπει να τελειώσει, πριν τους τσακίσει η απόσταση. Ο Έκτορας δίνει μια συνέντευξη στο ραδιόφωνο και αποκαλύπτει όλη την απάτη του Αιμίλιου με το βραβείο. Κι ενώ ξεσπάει μια δυνατή μπόρα. Ο Φρίξος συνειδητοποιεί πως έχει ξεχάσει να αγοράσει νυφική ανθοδέσμη, οδηγώντας την Έλλη στο σημείο να ακυρώσει τον γάμο.