Masterchef 5: τα spoilers επιμένουν! Αυτή είναι η τελική τριάδα και η μεγάλη κόντρα ανάμεσα σε δύο «εχθρούς»

8 Μαΐου 2021 08:30

Από το Masterchef στο Dancing with the stars; Η πρόταση βόμβα και το μεγάλο «ναι» που έρχεται

Μπορεί να έχει δημιουργηθεί ένας πανικός σχετικά με τα spoilers γύρω από τον τελικό του Masterchef 5. Όμως, τα τελευταία spoilers για την τελική τριάδα επιμένουν στα ίδια πρόσωπα.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι τρεις της τελικής φάσης έχουν κλειδώσει. Ο λόγος για τις Μαργαρίτα, Μαρίνα και Διονύσης. Κάποιες φήμες που επέμεναν ότι υπάρχει ανατροπή με τον Τζιοβάνι ή με τον Ιωάννη δεν δείχνουν να ευσταθούν.

Και οι τρεις τα δίνουν όλα για να κατακτήσουν τον τίτλο του επόμενου Έλληνα μάστερ σεφ. Σύμφωνα λοιπόν με τα πιο πρόσφατα spoilers, η πιο μεγάλη μάχη θα γίνει ανάμεσα σε Διονύση και Μαρίνα.

Και αυτή η κόντρα αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα πνεύματα ανάμεσα στους δύο είναι πολύ οξυμένα. Η αποχώρηση της Ανούς ήταν για τον αγαπημένο της, τον Διονύση έργο της Μαρίνας.

Μάλιστα δεν δίστασε να την κατηγορήσει ανοικτά που έφυγε η αγαπημένη του από το ριάλιτι μαγειρικής. Ποιος από τους δύο θα βγει νικητής στη μονομαχία και θα φτάσει απέναντι στη Μαργαρίτα; Η οποία θεωρείται το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του μεγάλου επάθλου.