Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: σύμφωνο συμβίωσης για το ερωτευμένο ζευγάρι! Η αγορά του σπιτιού στη Βάρκιζα και οι φήμες για εγκυμοσύνη

10 Μαΐου 2021 09:00

Ελένη Φουρέιρα: πανικός με τη βέρα στο αριστερό του Μποτία! Οδεύουν ολοταχώς προς γάμο; (φωτογραφίες)

Απρόσμενες -ή και αναμενόμενες για κάποιους- εξελίξεις φαίνεται ότι παίρνει η σχέση της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία, οι οποίοι ετοιμάζονται να κάνουν τεράστια βήματα στην κοινή ζωή τους…

Κάποιοι μιλούν για εγκυμοσύνη της Ελένης. Μια εγκυμοσύνη που κανείς στην πραγματικότητα -πέρα από τους δύο τους- δεν ξέρει αν ισχύει, όμως οι φήμες όχι απλώς επιμένουν, αλλά φουντώνουν κιόλας.

Οι άνθρωποι που ξέρουν καλά την τραγουδίστρια και τον ποδοσφαιριστή λένε ότι οι δύο τους είναι έτοιμοι να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης. Κάτι που θα σημάνει την επισημοποίηση της σχέσης τους, αντί για έναν γάμο, τον οποίο δεν επιθυμεί κανένας από τους δύο τους αυτήν τη στιγμή.

Γιατί όμως ετοιμάζονται να το κάνουν τώρα, μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης και σχέσης;

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι Φουρέιρα και Μποτία προέβησαν πριν από λίγες μέρες σε μια αγορά που αλλάζει τα πάντα:

Το ζευγάρι αγόρασε ένα σπίτι στη Βάρκιζα, στο οποίο σκοπεύει να στεγάσει από δω και μπρος τον έρωτά του. Και μάλλον και την οικογένειά του, εάν αληθεύουν οι φήμες για εγκυμοσύνη της Ελένης.

Ελένη Φουρέιρα: ο Μποτία επιστρέφει στην Ελλάδα και κάνουν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους

Σε άκρα μυστικότητα

Όλα αυτά γίνονται υπό άκρα μυστικότητα, καθώς η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής έχουν αποφασίσει να κρατήσουν τη σχέση τους κάτω από τα «ραντάρ» της δημοσιότητας. Κάτι που ως τώρα καταφέρνουν θαυμάσια.

Ακόμη και αν οι φήμες για εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα αληθεύουν, δεν πρόκειται να το μάθει κανείς με βεβαιότητα. Μέχρι τη στιγμή που θα θελήσουν οι ίδιοι να το ανακοινώσουν επίσημα.

Το ζευγάρι, πάντως, είναι πολύ αγαπημένο και πλέον η σχέση τους έχει δοκιμαστεί και έχει περάσει όλα τα «δύσκολα». Αρα μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς για να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα.

Πηγή: περιοδικό Ciao