Ελευθερία Ελευθερίου – Survivor 4: «Είναι πολύ άσχημο πράγμα να θες να μιλήσεις για κάτι και να σε καπελώνει ο άλλος. Κατηγορήθηκα ότι έκλεψα…»

10 Μαΐου 2021 14:45

Ελευθερία Ελευθερίου - Survivor 4: «Είναι πολύ άσχημο πράγμα να θες να μιλήσεις για κάτι και να σε καπελώνει ο άλλος. Κατηγορήθηκα ότι έκλεψα...»

Η τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε καλεσμένη του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη στην εκπομπή ΣουΚου Family. Μίλησε για τις επιλογές που έχει κάνει ως τώρα στην καριέρα της, στις οποίες παραδέχτηκε ότι δεν ήταν αρκετά σκληρή.

Ελευθερία Ελευθερίου – Survivor 4: «Είναι πολύ άσχημο πράγμα να θες να μιλήσεις για κάτι και να σε καπελώνει ο άλλος. Κατηγορήθηκα ότι έκλεψα…». Είπε πως την κατηγόρησαν πως έκλεψε κάτι από το μπαούλο της ομάδας. Κάτι που τελικά δεν αποδείχτηκε ποτέ πως λείπει από το μπαούλο. Όχι προμήθειες, γιατί αυτές τις κρατούσαν σε άλλο σημείο. Ψυχολογικά στο Survivor 4, είπε πως πέρασε πάρα πολύ άσχημα. Δεν είχε στήριξη από κανέναν από τους συμπαίκτες. Την κούρασαν πολύ οι συμπεριφορές.

Για το μήνυμα της Χριστίνας Κεφαλά που δεν απάντησε είπε πως δεν υπάρχει άλλος λόγος από το γεγονός πως ξεχάστηκε και της συμβαίνει συχνά.

«Επειδή μέσα δεν ξέρουμε την διάσταση που έχει πάρει έξω το θέμα με τον Σάκη και την Μαριαλένα, καλό είναι να βγουν έξω και να μιλήσουν οι ίδιοι».

«Δεν μετανιώνω για κάτι γιατί πολλές φορές έλεγα «ηρεμήστε σε ένα παιχνίδι είμαστε». Πολλά παιδιά έχουν μπει και θέλουν να φτάσουν στον τελικό. Εγώ δεν δήλωσα συμμετοχή. Ήταν η τρίτη χρονιά που μου έκαναν πρόταση και είπα ότι ήθελα να δοκιμαστώ»