Survivor4 – Τριαντάφυλλος στη Μαριαλένα: «Εμείς χαιρόμαστε με τη χαρά σου και εσύ δεν χαίρεσαι με τη δική μας»

10 Μαΐου 2021 15:45

Survivor4 - Τριαντάφυλλος στη Μαριαλένα: «Εμείς χαιρόμαστε με τη χαρά σου και εσύ δεν χαίρεσαι με τη δική μας»

Ο Τριαντάφυλλος ανέλαβε να καθαρίσει για λογαριασμό του Σάκη Κατσούλη στο Survivor 4. Μούτρα έκανε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στον, Σάκη Κατσούλη, ο οποίος κέρδισε την προηγούμενη εβδομάδα αρκετά έπαθλα.

Survivor4 – Τριαντάφυλλος στη Μαριαλένα: «Εμείς χαιρόμαστε με τη χαρά σου και εσύ δεν χαίρεσαι με τη δική μας»

Ο Τριαντάφυλλος μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι και … μάλωσε λίγο τη Μαριαλένα. Της είπε πως δεν ήταν σωστό που έκανε μούτρα του Σάκη και δεν τον άφησε να ευχαριστηθεί την τελευταία νίκη του. Μάλιστα ο Σάκης της είπε πως αυτή ήταν ο λόγος που μπήκε στο Survivor 4.

Οι τρεις παίκτες κάθονταν μαζί στην παραλία λίγο πριν το σημερινό αγώνισμα επάθλου.

Ντάφι ο σύμβουλος γάμου

Ο τραγουδιστής, όμως, θέλησε καθώς φαίνεται να… ανάψει φιτιλιές στον πρώην ζευγάρι στη ζωή! Έτσι, σημείωσε με νόημα πως «εμείς όταν κερδίζεις έπαθλο, χαιρόμαστε υπερβολικά. Εσύ τον “πατερούλη μου” που πήγαμε στην ντίσκο, γιατί έκανες σκηνικό στον Σάκη και πήγαμε και ήμασταν σκυθρωποί;».

«Εμείς χαιρόμαστε με τη χαρά σου και εσύ δεν χαίρεσαι με τη δική μας» πρόσθεσε ο Τριαντάφυλλος απευθυνόμενος στην Μαριαλένα.

Λίγο αργότερα, στην κάμερα του Survivor, η νεαρή παίκτρια θέλησε να ξεκαθαρίσει πως «ήταν άκυρος ο λόγος που τσακώθηκα με τον Σάκη. Είμαι πολύ χαρούμενη όταν κερδίζει έπαθλα».