Στα επαγγελματικά, μπορούμε να προχωρήσουμε σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες

11 Μαΐου 2021 07:45

Στα επαγγελματικά, μπορούμε να προχωρήσουμε σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο που πραγματοποιείται σήμερα στις 10 το βράδυ επηρεάζει καθοριστικά τους γεννημένους στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου των Σταθερών ζωδίων. Στα επαγγελματικά, μπορούμε να προχωρήσουμε σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες

 Στα επαγγελματικά, μπορούμε να προχωρήσουμε σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες. Είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε σε οικονομικές αισθηματικές υποθέσεις που μας απασχολούν με έντονο τρόπο. Φαίνεται να περνούν σε μία νέα περίοδο που μπορεί να αποδώσει σημαντικά οφέλη.

Στα αισθηματικά καθοριστικό είναι ότι νιώθουμε την ανάγκη να προχωρήσουμε με υπομονή και επιμονή. Έχοντας στο πλάι μας το πρόσωπο που μπορεί να μας εξασφαλίσει ηρεμία και αποφασιστικότητα. Ωστόσο, θα πρέπει να χαλιναγωγήσουμε κατώτερα συναισθήματα όπως και ανησυχίες που προκαλεί η παρουσία της Λίλιθ σε σύνοδο με τα Φώτα. Απαραίτητο όμως είναι επίσης να ξεφύγουμε από τον υποκειμενισμό και την αδιαλλαξία που ενδέχεται να υπάρξει. Δεν πρέπει να διεκδικήσουμε με απότομο και κυριαρχικό τρόπο ότι θεωρούμε ότι μπορεί να μας ικανοποιήσει. Δημιουργώντας προβλήματα σε οικονομικές συνεργασίες και προσωπική ζωή.

Το τρίγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Κρόνο στον Υδροχόο λειτουργεί βοηθητικά.

Μας χαρίζει ωριμότητα και λογική προσέγγιση στον τρόπο έκφρασης και σκέψης. Στα επαγγελματικά, μπορούμε να προχωρήσουμε σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες. Που θα μας φέρουν πιο κοντά στις φιλοδοξίες μας, αρκεί να έχουμε διάθεση να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Σημαντικό είναι ότι οι συνεργασίες και οι συμφωνίες που μπορεί να προέλθουν αυτή την περίοδο θα έχουν μακροχρόνιο ορίζοντα. Κάτι που θα μας απελευθερώσει και θα μας δώσει περαιτέρω κίνητρο.

Το εξάγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο ενεργοποιεί σε σημαντικό βαθμό τη διάθεσή μας εντός της οικογενειακής στέγης. Μας δίνει ώθηση να προχωρήσουμε με αποφασιστικότητα σε πρωτοβουλίες που μπορούμε να πάρουμε και να δώσουμε λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν το οικείο περιβάλλον. Πρωτότυπες ιδέες για επαγγελματικές επιλογές θα ανατρέψουν με θετικό τρόπο τα δεδομένα σε οικονομικό επίπεδο. Πρόσωπα από την οικογένεια μπορούν να στηρίξουν πιθανές επιδιώξεις μας για την δημιουργία της δικής μας δουλειάς. ‘Η για ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα που θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο που κινούμαστε σε επαγγελματικό επίπεδο.

πηγή: myastro