Καληώρας: «Για δυόμισι μήνες η Τζέσυ ήταν σχεδόν σε κώμα»

11 Μαΐου 2021 16:40

Για την απώλεια της αγαπημένης πρωταγωνίστριας Τζέσυς Παπουτσή, η οποία έφυγε από τη ζωή την 1η Ιουλίου 2018, δίχως να προλάβει να δει το εγγονάκι της που γεννήθηκε λίγες ημέρες μετά, μίλησε ο Θάνος Καληώρας.

Παράλληλα, ανέφερε πως η εκλιπούσα ήταν σε κώμα για δυόμιση μήνες.
Ο γνωστός ηθοποιός ήταν παντρεμένος με την Παπουτσή από το 1979 και για δέκα χρόνια προτού αποφασίσουν να χωρίσουν. Από τον γάμο τους απόκτησαν έναν γιο, τον σκηνοθέτη Γιώργο Καληώρα.
Πριν από λίγες ημέρες, ο Θάνος Καληώρας βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του MEGA και με συγκίνηση αναφέρθηκε στην απώλεια της Παπουτσή και στην εγγονή του, που πήρε το όνομά της.
«Έχω ένα εγγονάκι, γεννήθηκε λίγο μετά τον θάνατο της γιαγιάς της, η Τζεσούλα μου.

Τη βαφτίσαμε μαζί με τη γυναίκα μου και είμαστε πανευτυχείς πάνω σε αυτό. Δηλαδή, έφυγε μία καλοκάγαθη ψυχή και γεννήθηκε μία υπέροχη και τρυφερή ψυχή. Και βέβαια έχουν το ίδιο όνομα. Ο γιος μου ήθελε το όνομα της μητέρας του και πολύ καλά έκανε. Το βαφτιστικό όνομα είναι Γεσθημανή αλλά λόγω του ότι είναι ευρέως γνωστό το όνομα της Τζέσυς, τη φωνάζουμε Τζέσυ», σημείωσε.
Και πρόσθεσε: «Η Τζέσυ δεν πρόλαβε να γνωρίσει την εγγονή της. Δυστυχώς σε τρεις ημέρες ήταν που άρχισε η περιπέτειά της όταν την πήγαμε στο νοσοκομείο και μετά για δυόμιση μήνες με τις επεμβάσεις ήταν σχεδόν σε κώμα, δηλαδή δεν συνήλθε ποτέ. Δυστυχώς. Ενώ ήξερε ότι είναι έγκυος η νύφη της, δεν πρόλαβε να τη χαρεί αλλά πρόλαβε να ακούσει την ευχάριστη είδηση…».

Πηγή: περιοδικό Ciao