Masterchef 5 – spoiler: αυτή είναι η αποχώρηση που θα στενοχωρήσει πολλούς – Σήμερα αποχωρεί ο…

11 Μαΐου 2021 08:10

Μαργαρίτα Νικολαΐδη – Παύλος Χάππιλος: το Masterchef 5 γέννησε μία πολύ δυνατή φιλία αλλά και μία δυνατή συνεργασία στην τηλεόραση (φωτογραφίες)

Μέχρι τώρα έχει καταφέρει να αντέξει τις δοκιμασίες αποχώρησης στις οποίες είχε αναγκαστεί να πάρει μέρος. Σήμερα όμως είναι η τελευταία του για το Masterchef 5.

Masterchef 5 – spoiler: αυτή είναι η αποχώρηση που θα στενοχωρήσει πολλούς – Σήμερα αποχωρεί ο… Σύμφωνα με τα spoilers ο Παναγιώτης Τζαμαλής στο σημερινό επεισόδιο παραδίδει στους κριτές την ποδιά του Masterchef 5.

Ο αγαπημένος παίκτης του κοινού και του διαδικτύου, τελειώνει αυτή την εβδομάδα την πορεία του στον διαγωνισμό. Αποχωρεί σήμερα το βράδυ.

Οι μαγειρικές του ικανότητες του έδιναν τις προοπτικές να φτάσει αρκετά πιο ψηλά στον διαγωνισμό. Οι τελευταίες δοκιμασίες φαίνεται πως τον κατέβαλαν. Οι διαγωνιζόμενοι μειώθηκαν και έχει απέναντι του πολύ δυνατούς μάγειρες. Η κατάσταση εξαιρετικά δύσκολη πια και οι μαγειρικές απαιτήσεις έχουν ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη. Έτσι ο Τζαμάλ βλέπει την πόρτα της εξόδου.

Masterchef 5 - spoiler: αυτή είναι η αποχώρηση που θα στενοχωρήσει πολλούς - Σήμερα αποχωρεί ο...

Λίγα λόγια για τον Τζαμάλ

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής είναι 27 ετών και κατάγεται από την Αρχαία Ολυμπία. Όπως έχει πει δεν πιστεύει στις μαγειρικές “φανφάρες” αλλά στην ουσία της μαγειρικής. Για τον Παναγιώτη από τα φαινομενικά πιο ταπεινά υλικά μπορούν να προκύψουν πιάτα υψηλού γαστρονομικού ενδιαφέροντος.

Με εφόδια το αφοπλιστικό του χιούμορ, τον συχνά αινιγματικό του λόγο στοχεύει να φτάσει με σταθερά βήματα στην κορυφή του διαγωνισμού.

Στην οντισιόν δεν κατάφερε να πάρει τα τρία ναι. Ωστόσο είχε κάνει αίσθηση με το όμορφο πιάτο του και κυρίως με το αφοπλιστικό του χιούμορ.

«Παναγιώτη η ποδιά είναι δική σου. Μη χαίρεσαι τόσο πολύ», του είχε πει ο Κοντιζάς δίνοντάς του την ποδιά και παρατηρώντας πόσο ανέκφραστος είναι ο διαγωνιζόμενος.

Έχει πολύ ισχυρό φαν κλαμπ τόσο στο Twitter, όσο και στο Instagram. Μέχρι τώρα κάθε νέα ατάκα του, κάθε γκριμάτσα του έδινε το έναυσμα για πάρτι και στις δύο πλατφόρμες.