Ο μιντιάκιας: το μήνυμα της Καινούργιου στο Open, η συμφωνία για την τρίτη σεζόν των Μελισσών και το «είναι πολλά τα λεφτά για τη Φάρμα»

11 Μαΐου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: το μήνυμα της Καινούργιου στο Open, η συμφωνία για την τρίτη σεζόν των Μελισσών και το «είναι πολλά τα λεφτά για τη Φάρμα»

Μπορεί πολλοί να τις έχουν κατηγορήσει, αλλά τα νούμερα δείχνουν ότι τραβούν το τηλεοπτικό κοινό. Και όταν γράφουν μέσο όρο 17,9% στο δυναμικό κοινό, τότε δύσκολα κόβονται. Οπότε ήταν λογική η απόφαση του Alpha να ανάψει το πράσινο φως. Και θα έχουμε και του χρόνου Οικογενειακές ιστορίες.

Το μήνυμα που έστειλε στο Instagram η Κατερίνα Καινούργιου το έλαβαν στο Open; Πάντως, προς το παρόν κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους. Θα έχουμε και άλλα επεισόδια, αφού είναι πολλά τα λεφτά της ρήτρας. Και μέχρι τον Ιούνιο που περιμένουν το αφεντικό στο κανάλι, δύσκολα θα παρθεί κάποια απόφαση.

Την ίδια ώρα, ο κολλητός προωθεί την παρουσιάστρια σε κανάλι που έχει αναπτύξει πολλές σχέσεις τελευταία. Προς το παρόν όμως εκείνοι δεν δείχνουν και τόσο ζεστοί. Βέβαια, λέει ότι έχει και άλλο κανάλι που δείχνει πιο πρόθυμο. Και έχει βρει… χαραμάδα για να μιλήσει με το μεγάλο αφεντικό. Ελπίζοντας με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια…

Σε μεγάλο δίλημμα βρίσκονται στον ΑΝΤ1 με τη Φάρμα. Μπορεί τα νούμερα να μην είναι αυτά που περίμεναν στο Μαρούσι. Μπορεί να υπήρχαν σκέψεις να μην προβληθεί του χρόνου. Όμως πρέπει να γίνει και απόσβεση. Το κόστος έχει φτάσει με όλα κοντά στα 4 εκατ. ευρώ. Και πρέπει κάποια λεφτά να γυρίσουν πίσω. Οπότε μην εκπλαγείτε να δούμε τη Φάρμα και του χρόνου.

Στις 3 Ιουνίου πέφτει η αυλαία του δεύτερου κύκλου των Άγριων μελισσών για να δώσουν χώρο στο Euro που έχει κλείσει ο ΑΝΤ1. Όσο για τον τρίτο κύκλο, ο κύβος ερρίφθη. Η σειρά θα πάει μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Αυτή είναι η συμφωνία του καναλιού με την παραγωγή.

Κάτω από άκρα μυστικότητα και με μεγάλη ταχύτητα ο ΣΚΑΪ κλείνει τις εκκρεμότητές του με τους παρουσιαστές. Των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι. Με πρώτη και καλύτερη τη Σία Κοσιώνη. Η ανκοργούμαν του κεντρικού δελτίου συμφώνησε και ανανέωσε το συμβόλαιό της. Οπότε θα είναι και του χρόνου η κεντρική παρουσιάστρια.

Και η Εύα Αντωνοπούλου είπε το «ναι» στην πρόταση του καναλιού του Φαλήρου. Αν και υπήρχε έντονο πρέσινγκ από την ΕΡΤ προτίμησε τον ΣΚΑΪ. Να πούμε πάντως ότι ο σταθμός δεν έχει ανακοινώσει τίποτα ακόμα. Προφανώς θα τους ανακοινώσει όλους μαζί. Γιατί έπεται και συνέχεια.