Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: έσκασε η βόμβα! Αυτή είναι η νέα συνεργασία τους

11 Μαΐου 2021 09:00

Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: έσκασε η βόμβα! Αυτή είναι η νέα συνεργασία τους

Η ιστορική συνύπαρξη στο πλατό του J2US θα έχει και συνέχεια για Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή. Η νέα συνεργασία της χρονιάς να βρίσκεται προ των πυλών.

Οι δύο καταξιωμένες ερμηνεύτριες είχαν συνάντηση στο σπίτι της Άννας Βίσση. Με την παρουσία του CEO της δισκογραφικής εταιρείας Panik, Γιώργου Αρσενάκου. Μάλιστα δεν θέλησαν να κρατήσουν κρυφή την συνάντηση τους.

Κι αυτό γιατί αμφότερες ανέβασαν φωτογραφίες στο instagram τους. Άκρως αινιγματική και με υπονοούμενα ήταν η ανάρτηση του Γιώργου Αρσενάκου. Ο οποίος άφησε να εννοείται ότι υπάρχουν μυστικά που θα αποκαλυφθούν άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, την επόμενη σεζόν θα υπάρξει κοινή εμφάνιση για Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή στην πίστα. Αυτό είναι ειλημμένη απόφαση και το μόνο που μένει να ξεκαθαρίσει πλέον είναι οι τελικές λεπτομέρειες του προγράμματος. Το μαγαζί που θα εμφανιστούν δεν έχει διαρρεύσει ακόμα. Αλλά αναμένεται να γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα.

Μάλιστα, δεν θα είναι μόνες, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Οι δυο γυναίκες αναζητούν έναν άντρα νέο, με επιτυχίες και γοητευτικό για να είναι στην πίστα μαζί τους.