Survivor 4: όλη η παραγωγή πάνω στον Νίκο Μπάρτζη για να μην ακολουθήσει τον Τζέιμς Καφετζή! Χοντρά παζάρια τις τελευταίες ώρες

12 Μαΐου 2021 08:20

Survivor 4: όλη η παραγωγή πάνω στον Νίκο Μπάρτζη για να μην ακολουθήσει τον Τζέιμς Καφετζή! Χοντρά παζάρια τις τελευταίες ώρες

Η απόφαση του Τζέιμς Καφετζή ανάβει μεγάλες φωτιές στην παραγωγή του Survivor. Ο Ροδίτης ετοιμάζεται να αποχωρήσει οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο και η βόμβα που έριξε έχει πολλές… παρενέργειες.

Ο Τζέιμς Καφετζής δέχεται πολιορκία από την παραγωγή να μην υλοποιήσει την απόφασή του. Είναι αξιοσημείωτο ότι τις τελευταίες ώρες γίνεται στενό πρέσινγκ για να αλλάξει γνώμη. Κι αυτό γιατί φοβούνται ότι θα ακολουθήσει τσουνάμι.

Γιατί και άλλοι δείχνουν να δυσφορούν με την απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί για παράταση του τέλους του ριάλιτι επιβίωσης.

Και πρώτα από όλους ο κολλητός του Τζέιμς Καφετζή, Νίκος Μπάρτζης. Μάλιστα, αμέσως την παραίτηση του Τζέιμς και ο Νίκος Μπάρτζης έδειξε τάσεις φυγής.

Όμως η παραγωγή έπεσε από πάνω του να τον μεταπείσει αφού θα μιλάμε για τεράστιο φιάσκο της παραγωγής αν φύγουν και οι δύο. Και το Survivor θα τιναχτεί στον αέρα!

Πάντως, οι πρώτες ενδείξεις δεν είναι και οι πλέον ενθαρρυντικές.

Οι πρώτες πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν πως δεν δέχεται να μείνει. Καθώς πιστεύει πως η παραγωγή φέρθηκε απαράδεκτα στον “αδελφό” του. Και δεν έχει καμία απολύτως όρεξη να παραμείνει να παλέψει μέχρι το τέλος. Θεωρεί πως και εκείνος και η παραγωγή, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά έχουν αδικηθεί με τις αποφάσεις του Τούρκου παραγωγού.

Οι επόμενες ώρες είναι πάρα πολύ κρίσιμες. Αλλά η φωτιά έχει ανάψει για τα καλά στον Άγιο Δομίνικο.