Survivor 4 – Κώστας Παπαδόπουλος: «Αυτό που βλέπεις είναι ο Τριαντάφυλλος, δεν το κάνει επίτηδες, είναι ένα παιδί 8 χρονών»

12 Μαΐου 2021 15:15

Survivor 4 - Κώστας Παπαδόπουλος: «Αυτό που βλέπεις είναι ο Τριαντάφυλλος, δεν το κάνει επίτηδες, είναι ένα παιδί 8 χρονών»

Survivor 4 – Κώστας Παπαδόπουλος: Υπό τους ήχους του τραγουδιού του Τριαντάφυλλου, “Σπάω Τα Ρολόγια” έκανε είσοδο στο πλατό του “Καλό Μεσημεράκι” ο Κώστας Παπαδόπουλος. Λίγο μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4, έφτιαξε μια τούρτα ειδικά για τον Νίκο Μουτσινά και μπήκε κρατώντας την γνωστή ντουντούκα του.

Survivor 4 – Κώστας Παπαδόπουλος: «Αυτό που βλέπεις είναι ο Τριαντάφυλλος, δεν το κάνει επίτηδες, είναι ένα παιδί 8 χρονών». Ο πρώην παίκτης του Survivor μπούκαρε ξαφνικά στο πλατό, μετά το τέλος ενός βίντεο του Survivor, και άφησε άναυδο τον οικοδεσπότη της εκπομπής.

Μάλιστα φορούσε τα ρούχα του Survivor 4 και δεν είχε κουρευτεί μέχρι να πάει στην εκπομπή.

Δεν περίμενε όπως παραδέχτηκε πως θα ψηφιστεί ο Κόρομι. Ενώ θα ήθελε να κερδίσει ο Ηλίας Μπόγδανος γιατί όπως είπε το αξίζει.

Για τον Αλέξη Παπά είπε

«Τα αρνητικά τα έχω πει. Να πούμε τα θετικά; Πανέξυπνος, πολύ δουλευταράς. Όταν έφυγε ο Αλέξης ο Σάκης γονάτισε. Διότι καθάριζε, μαγείρευε. Ο Αλέξης άλλαξε από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στην κοινή παραλία».

Για τον Τριαντάφυλλο είπε

«Καλά τους κάνει, θα τους τα πάρει όλα, έπαθλο, μεροκάματο, θα πάρει και το αυτοκίνητο».«Αυτό που βλέπεις είναι, δεν το κάνει επίτηδες, είναι ένα παιδί 8 χρονών».

Για την Μαριαλένα και τον Σάκη είπε

«Εγώ σαν Κώστας βλέπω ένα ζευγάρι. Αν η Μαριαλένα δεν ξεκαθαρίσει τη θέση της έξω δεν θα γίνει τίποτα με τον Σάκη. H Mαριαλένα είναι αρσενικό και στα παιχνίδια και στην ψυχή. Δεν μπορεί αυτή η γυναίκα 5 μήνες να είναι βράχος».