Πάνος Καλλίδης: «Μετά το Survivor 4 η καριέρα μου πηγαίνει ακόμα καλύτερα»

13 Μαΐου 2021 17:15

Ο Πάνος Καλλίδης μίλησε στην κάμερα του Pop Up σχετικά με το πως είναι η ζωή του μετά το Survivor 4.

Ο Πάνος Καλλίδης μίλησε στην κάμερα του Pop Up σχετικά με το πως είναι η ζωή του μετά το Survivor 4. Επίσης αναφέρθηκε στο περιβόητο μήνυμα που του είχε δώσει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη.

Πάνος Καλλίδης: «Μετά το Survivor 4 η καριέρα μου πηγαίνει ακόμα καλύτερα»

«Η καριέρα μου πηγαίνει ακόμα καλύτερα». Αναφέρει ο Πάνος Καλλίδης, μιλώντας για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης. Και για το πώς αυτό τον βοήθησε να “προωθήσει” την καριέρα του. Απάντησε, μάλιστα, και στο ερώτημα σχετικά με τον λόγο που δέχτηκε να συμμετάσχει. Λέγοντας πως «του ταίριαζε και πως ήθελε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του».

«Μπαμπά βρωμάς», ήταν τα λόγια της μεγάλης κόρης του Πάνου Καλλίδη όταν εκείνος επέστρεψε από το ριάλιτι επιβίωσης. Η στάση της συζύγου του αλλά και των παιδιών του όταν τους ανακοίνωσε ότι θα έφευγε στον Άγιο Δομίνικο, ήταν θετική. Ήδη τους είχε λείψει πάρα πολύ. Ενώ ανησυχούσαν πολύ γι’αυτόν.

«Τα συναισθηματικά ζητήματα είναι ευαίσθητα, γι’ αυτό δεν πρέπει να εμπλέκονται τρίτοι», δηλώνει ο καλλιτέχνης, μιλώντας για το μήνυμα που μετέφερε στον Γ. Λιβάνη, έπειτα από αίτημα της Μαριαλένας. Eνώ τόνισε πως το μυαλό της παίκτριας είναι ακόμα στον Γιώργο Λιβάνη, παρά το γεγονός ότι δεν φαίνεται στις κάμερες.